Všeobecná online poradna, auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství ,společnost, móda, zvířata.
Odpovědět    Bez odpovědí   
José

Europe easy energy – zkušenosti?

• Odpovědět

Nový příspěvekod José » 26 úno 2018 08:48

Europe easy energy – zkušenosti?

Roman
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Roman » 30 srp 2019 12:57

Mohu směle a oprávněně po zkušenostech hodnotit jako dobrého dodavatele, energie od nich máme už 6. rokem.

Milan
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Milan » 08 říj 2019 13:41

My je máme lehce přes rok a zatím v poho, myslím si, že spíš ukáže čas, jestli pro nás budou vhodní i z hlediska dlouholetého odběru. Každopádně teď jsou OK.

Petr
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Petr » 13 lis 2019 15:07

Elektřinu s plynem u nich máme za menší peníze, dodavatele jsme měnili prvně tak jsme rádi jak to vyšlo.

David Varačka
  • Odpovědět

Nový příspěvekod David Varačka » 06 pro 2019 15:00

Tak mi u nich máme zatím jen plyn, smlouva na elektřinu nám bude končit až někdy v průběhu příštího roku, tak silně uvažuju, že to k 3E taky nechám převést, protože úspora za plyn byla hodně příjemná.

Jana
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Jana » 16 led 2020 16:20

Už ani nevím jak dlouho je máme, ale sjednocení ti mohu doporučit, máme hnedka lepší ceny. Takže záměr máš určo dobrý :)

wafel
  • Odpovědět

Nový příspěvekod wafel » 27 úno 2020 11:25

Můžu mluvit pouze z pozice odběratele elektřiny, kdy nás vychází levněji, než kde jiný dodavatel a to už jsme si dělali kolikrát propočty i jinde. Ale jak máme vysoké odběry elektřiny, tak nás to tak vychází už dlouhodobě.

Lenny
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Lenny » 30 bře 2020 13:07

Dobrý den, máte s nimi prosím někdo zkušenosti i v menším bytě než jen ve velkym baráku? Lenny

Daniela
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Daniela » 31 bře 2020 16:10

Lenny napsal/a:    
Dobrý den, máte s nimi prosím někdo zkušenosti i v menším bytě než jen ve velkym baráku? Lenny

Lenny, nevím jak malý byt máte, ale já bydlím ve 2kk a jsem v tom u 3e za dobrý peníze, vrací mi. ;)

František
  • Odpovědět

Nový příspěvekod František » 08 dub 2020 13:30

Bydlím v 1+1 (44m2) a se zálohami jsem u nich úplně v pohodě ;)

Lenny
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Lenny » 29 kvě 2020 10:14

Díky, výhledově to k nim chci nasměrovat, jen musím dodržet mojí původní smlouvu. Koukala jsem se a jako firma mají celkem dobré výsledky.

Merch
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Merch » 08 črc 2020 17:11

Co se týče cen, tak s těmi jsem u nich nikdy problém neměl, btw zákaznickou linku mají free, takže případně jde smluvit i změna tarifu.

Korima
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Korima » 14 srp 2020 13:12

Kvůli pěti šesti stovkám se mi dodavatele nevyplatí měnit, raději dám na to, že budu mít u něj vše ok a klidně si i pár kaček připlatím.

Štolcpart
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Štolcpart » 24 zář 2020 11:10

Asi taky záleží na tom jaký má člověk příjem a jestli si třeba hlídá výdaje, já si kvůli stovce hledal levnějšího dodavatele. Někomu to přijde jako nic, pro mě je stovka třeba jídlo na celý den, proto jsem za ní rád, že jsem jí tady schopný ušetřit.

Jakub
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Jakub » 30 říj 2020 15:54

Mně třeba udělalo jenom velkou změnu vystřídat dodavatele u plynu kvůli vyšší spotřebě. 3E mi to teď nově účtuje podle tržní ceny, která vychází teď líp než si to nechat fixovat.

Matys
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Matys » 10 pro 2020 17:00

Vychází ta spotová cena opravdu tak dobře nebo se to jen tak tváří?

Jakub
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Jakub » 11 pro 2020 15:49

Vyzkoušejte a uvidíte. U plynu to teď mám takhle posledních pár měsíců a je to v podstatě tržní cena + nějakou stovku, co si účtuje sám dodavatel za svoje služby. Já to vidím jako mnohem lepší než mít pevnou cenu. Po vyúčtování bude jednodušší soudit, ale to zatím nemám

F.Čabák
  • Odpovědět

Nový příspěvekod F.Čabák » 27 led 2021 16:55

Ty už máme možná 7 let ne-li víc, přesně si rok už nepamatuju, ale po celou dobu jsem s nimi spokojený, jsou ochotní přistoupit na změny i nám zlepšit cenu, takže můžu proto doporučit.

Karolína
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Karolína » 05 bře 2021 16:36

Dobrý vědět, my jsme zatím u nich krátce, takže jsme nic podstatného neřešili jen tu smlouvu, ale dali jsme na dobré reference našich známých, tak to aspoň pomohlo.

Calvin
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Calvin » 15 dub 2021 15:53

Ahoj, my teďka u nich cenu elektřiny nechali zafixovat, prý se má celkem zdražovat, a oni nám nabídli celkem dobrou cenu na dva roky, tak jsme to vzali.

Jonáš
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Jonáš » 23 čer 2021 12:52

Zdravím, Calvine, docela by mě zajímalo jak pak smlouva pokračuje pak dál po těch dvou letech a na kolik máte cenu fixovanou. Za info budu rád, díky Jonáš

Calvin
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Calvin » 25 čer 2021 12:49

Dostal jsem se u nich na cenu 1511 za MWh korun s tím že jí mám do konce příštího roku a pak mě smlouva přechází na dobu neurčitou za což jsem rád, nemám rád prolongace, nikdy to pak není podle mých představ, takže tohle je lepší stránka celý věci.

Štěpán
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Štěpán » 27 črc 2021 16:32

Taky mám od nich nabídku se smlouvou na dobu neurčitou.

Simona
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Simona » 10 zář 2021 13:05

Ahoj, zdravím, mám u tady tý firmy elektřinu, jenže na bytě mám i plyn a ten bych k nim teďka chtěla dát, protože se mi s nima líp mluví a celkově mi přijde, že maj i vyúčtování lepší. Na bytě jsem teďka rok, tak už můžu nechat dělat změny. Potřebuju nějaký zvláštní povolení, abych přesunula ten plyn jinam? díky

F.Čabák
  • Odpovědět

Nový příspěvekod F.Čabák » 18 zář 2021 12:12

Pokud ho máte vedený na sebe, tak nic zvláštního nepotřebujete. Europe easy energy vám to zařídí jako u té elektřiny.

• Podobná témata
    Poslední příspěvek
  •    Koliky ke stanum?
       od Mária » 24 úno 2018 07:51 »
    1 Příspěvků
    692 Zobrazení
    Poslední příspěvek od prasák
    19 zář 2018 14:47
  •    Je u vás vítr?
       od Bahoň » 22 srp 2019 11:10 »
    1 Příspěvků
    10810 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Lada
    07 srp 2020 15:02
  •    Kolik obsahuje pivo cukru?
       od Karolína » 17 úno 2018 09:27 »
    1 Příspěvků
    2770 Zobrazení
    Poslední příspěvek od hlousekondra@seznam.cz
    09 srp 2019 12:13
  •    Defraudant význam?
       od Tomáš » 28 kvě 2018 11:00 »
    0 Příspěvků
    866 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Tomáš
    28 kvě 2018 11:00
  •    Zkusenost sternberk psychiatricka lecebna?
       od Božena Dolejšová » 24 dub 2018 09:22 »
    1 Příspěvků
    876 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Jitule
    24 čer 2018 21:54