- Matěj Trdelka
- Příspěvků 1120
- Registrován 06 čer 2017 11:20
Jak uvařit jemné a šťavnaté játra nebo ledvinky
Vnitřnosti jako játra nebo ledvinky před přípravou naložte asi na dvě hodiny do mléka. Budou obzvláště jemné a šťavnaté.
-
- Podobná témata
- Příspěvků
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Příspěvků
- 2399 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Einstein
15 úno 2019 15:49
-
- 0 Příspěvků
- 2093 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Vlado
29 pro 2018 13:22
-
- 0 Příspěvků
- 3747 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Sabina Pavlová
05 bře 2019 11:04
-
- 0 Příspěvků
- 2207 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Pedro
31 pro 2018 22:01