Kulinářské zajímavosti a gastronomické tipy včetně vyzkoušených postupů. Návody do kuchyně.
Uživatelský avatar
Matěj Trdelka
Příspěvků 1120
Registrován 06 čer 2017 11:20

Jak uvařit jemné a šťavnaté játra nebo ledvinky


  • Odpovědět

Nový příspěvekod Matěj Trdelka » 24 led 2019 13:40

Vnitřnosti jako játra nebo ledvinky před přípravou naložte asi na dvě hodiny do mléka. Budou obzvláště jemné a šťavnaté.




  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  •    Jak nakrájet brambory na hodně tenké plátky na chipsy
       od Einstein » 15 úno 2019 15:49 »
    0 Příspěvků
    2399 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Einstein
    15 úno 2019 15:49
  •    Jak udělat velmi výživný rybí vývar z kapra
       od Vlado » 29 pro 2018 13:22 »
    0 Příspěvků
    2093 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Vlado
    29 pro 2018 13:22
  •    Zkroucené kuchyňské prkénko
       od Sabina Pavlová » 05 bře 2019 11:04 »
    0 Příspěvků
    3747 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Sabina Pavlová
    05 bře 2019 11:04
  •    Křupavé bramboráky
       od Pedro » 31 pro 2018 22:01 »
    0 Příspěvků
    2207 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Pedro
    31 pro 2018 22:01
  •    Aby hrášek zůstal i po uvaření krásně zelený
       od vondruška » 23 říj 2018 15:16 »
    0 Příspěvků
    2139 Zobrazení
    Poslední příspěvek od vondruška
    23 říj 2018 15:16