Já mám zkušenosti dobré, lepší než s předchozí hlavní firmou, tu jsem byl nucen po několika letech kvůli ceně vyměnit. X Energie mi teď vychází levněji, o dost.
U nás je X energie teda pouze u plynu, ale hned v prvním roce se nám podařilo výdaje srazit skoro o 5000,- korun. Takže u nás jsou zkušenosti v tomto směru opravdu dobré.
My jsme přešli k X Energii protože když jsme koukali na internet, tak měla hodně pozitivních recenzí, ve smlouvě jsme nenašli nic, co by nám v ní překáželo, takže jsme se jali to s nimi podepsat. Myslím si, že to co stálo v těch recenzích můžu potvrdit, je to pravda. Jsem s nimi spokojený a hodnotit je můžu pozitivně.
My jsme dali na doporučení našich známých, ti už sami od X Energie odebírají nějakou dobu a prý se jim hodně slušně podařilo snížit roční výdaje, pochvalovali si především odběr plynu, trubky se jim nezměnily, ale platby ano. Tak jsme na ně dali a zatím jim můžeme dát za pravdu.
Re: X energie zkušenosti?
Pokud chceš ušetřit za energie, tak je to určitě dobrá volba, já mám s X Energií vlastní dobré zkušenosti kdyby jste potřeboval/a vědět víc dejte vědět, rád poradím. ;)
Re: X energie zkušenosti?
Funguje to u nich bez chaosu, fungují dobře, ceny ok plyn i elektřina, takže celkově jsem spokojený.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek