Původní myšlenka odjet na chatu a nechat doma mobilní telefon i tablet se vyplatila. Nádherný víkend bez internetu a bez telefonování. Všem vřele doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Invia.cz
a proto je doporučuji.
- Sabina Pavlová
- Příspěvků 217
- Registrován 17 říj 2018 08:54
Nádherný víkend bez internetu a mobilu
Sabina Pavlová napsal/a:
Původní myšlenka odjet na chatu a nechat doma mobilní telefon i tablet se vyplatila. Nádherný víkend bez internetu a bez telefonování. Všem vřele doporučuji.
Sabino, kam jezdíš na chatu? My jsme dřív také hodně jezdili vlakem kus za Prahu. Občas vzpomene si člověk asi na ty časy krásný .. To jsme ještě nosili vodu ze studny a neměli tam televizi. Ticho, les a řeka a pro úplně super čistou vodu jsme si chodili do lesní studánky a cestou sbírali hříbky. Dnes už to tam vypadá úplně jinak, už tam moc nejezdím.
- Sabina Pavlová
- Příspěvků 217
- Registrován 17 říj 2018 08:54
Ann napsal/a:
Sabino, přeji ti všechno jen to nej nej nej k svátku.
Děkuji. Četla jsem to až teď.
Na chatu jezdím skoro každý týden. I když teď to kolem lesáci vykáceli, takže už to není chata v lese což je velká škoda. Spíš to teď vypadá jako chata na louce.
Dneska od 16.00 do 18:00 večer přijdou zapojit domů internet od UPC. Tak budu moct zase chodit na poradnu. už se na všechny moc těším. Musela jsem uzavřít smlouvu na dva roky, tak doufám že bude internet od UPC opravdu kvalitní.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 2 Příspěvků
- 1623 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Sabina Pavlová
29 říj 2018 10:44
-
- 6 Příspěvků
- 2458 Zobrazení