Aby hrášek zůstal i po uvaření krásně zelený
Při vaření čerstvého nebo zmrazeného hrášku ve vodě, přidejte trošku cukru. Hrášek zůstane krásně zelený.
-
- Podobná témata
- Příspěvků
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Příspěvků
- 2331 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Matěj Trdelka
24 led 2019 13:42
-
- 0 Příspěvků
- 2566 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Pedro
31 pro 2018 21:59
-
- 0 Příspěvků
- 2697 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Pedro
31 pro 2018 22:02
-
- 0 Příspěvků
- 2451 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Vlado
11 led 2019 10:48
-
- 0 Příspěvků
- 2123 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Einstein
03 říj 2018 15:29