Když si s někým domluvíte schůzku, přijdete včas? A jak dlouho vydržíte čekat, když ten druhý včas nepřijde?
Já moc trpělivost nemám, když mi nepřijde sms, že mám ještě čekat, odejdu po pěti minutách.
Já chodím přesně na čas nebo o několik minut dříve. Nesnáším když na někoho čekám a on přijde třeba o půl hodiny déle. Když se domluvíme na čas, tak tam má ten člověk v ten čas být. Jeden známý chodí pravidelně pozdě minimálně od čtvrt hodiny a dělá jako by se nic nedělo. Mě to vytáčí.
Nejhorší je když pozvete děti a vnoučata na 12:00 na nedělní oběd. Když přijedou ve tři hodiny tak tam suším maso v troubě. . Hodně mě to mrzí. Přitom jsou doma a nemají nic na práci ale přijedou pozdě.
Sten napsal/a:
Nejhorší je když pozvete děti a vnoučata na 12:00 na nedělní oběd. Když přijedou ve tři hodiny tak tam suším maso v troubě. . Hodně mě to mrzí. Přitom jsou doma a nemají nic na práci ale přijedou pozdě.
Tak to chápu, taky by mne to mrzelo. Mladí dnes žijí trochu jinak, starších si moc neváží a vůbec jim nedochází, že jednou budou také staří a jejich děti půjdou v jejich šlépějích, tak jak jim sami byli vzorem. I oni budou marně čekat.
-
- Příspěvků 11
- Registrován 24 črc 2020 15:01
U některých mých přátel nemám jinou možnost než být trpělivý. Mnohokrát jsme měli argumenty, protože také nechci čekat déle než 5 minut a jsem přesný. Někdy jsou však nutné kompromisy.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 4 Příspěvků
- 2023 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od PavelKovarik
28 črc 2020 13:47
-
- 3 Příspěvků
- 2295 Zobrazení