Existuje jídlo které byste mohli jíst každý den pořád dokola několik let a nikdy by se ho člověk nepřejedl? Já musím mít každý den něco jiného. Dokonce i když si uvařím třeba guláš na více dní, tak...
Nepřipadá vám soutěž co na to Češi podobná nebo dokonce stejná jako byla dříve soutěž kterou uváděl Petr Novotný 5 proti 5? Jestli mě tedy paměť neklame. Tenkrát se to vysílalo myslím na Primě.
Ahoj všem! Jsem nový v tomto světě cestování a hledám opravdu unikátní exkurzi, která by mi umožnila vidět a zažít něco mimořádného, co se nedá najít v běžných turistických průvodcích. Mám zájem o...
Trošku se cejtim jako v autobuse, kterej řídí ta stará rašple Merklová a dveře drží ještě starší děděk Erdogan a řítí nás do záhuby. Zachvilku budu stavět baráky jen pro ty naplaveny vopice
Jak by měl být potrestán takový student aby se to příště neopakovalo? To přece není možné aby se stávalo.
2 Příspěvků
2712 Zobrazení
Poslední příspěvek od gregor 24 říj 2018 14:23
Použití obsahu (rad a návodů) na serveru www.encykloprdie.cz je na vlastní nebezpečí a provozovatel nenese žádnou odpovědnost za případné způsobené škody.