Jednou nám na chatě došel sporák a nebylo na čem uvařit oběd. Nakonec jsme museli improvizovat. Pánvičku jsme postavili na obrácenou žehličku a tu zapnuli na plný výkon. I Takto se dá ohřát jídlo.
Jednou jsem dostal od babi tričko s anglickým nápisem . Chodil jsem v něm do školy . Každý se mě smál . Pak jsem zjistil že ten nápis v překladu znamená - Jsem prima holka .
Když dostal děda umělý chrup, napadlo mě udělat takovou srandu. V noci vzít ty zuby z koupelny a dát je v kuchyni na židli že se toho někdo lekne až odstrčí židli. Bohužel babička se nepodívala kam...
2 Příspěvků
2330 Zobrazení
Poslední příspěvek od Antonín Pavlíček 01 úno 2019 23:03
Je to už asi 5 let. Tenkrát jsem si koupila v lékárně extrakt z aloe vera. Mělo se to skladovat v ledničce. Zrovna k nám přijel synovec. Nevěděla jsem že jde do lednice a dává tam roztok na potírání...
Už jsem to psala na několik diskusních fór. Před mnoha lety más někdo vykradl. Ukradl nejen šperky a peníze ale i mikrovlnou troubu. V té troubě bylo pečené kuře. Byl vidět kapající omastek až před...
Když jsem byla malá tak jsem potkala Němce. Německý jsem stejně neuměla a jediné co jsem pochopila že se ptají tak byly vejce. Pořád opakovali vejce vejce... Dovedla jsem je až k potravinám a...
Použití obsahu (rad a návodů) na serveru www.encykloprdie.cz je na vlastní nebezpečí a provozovatel nenese žádnou odpovědnost za případné způsobené škody.