Já už mám napečeno, dárečky zabalené, uklidila jsem si i v mejlových schránkách a příští týden budu užívat klidu až do neděle. Příští neděli večer mě ještě čeká hora bramborového salátu, letos ho asi budu muset dělat ve vaně, mám hodně zájemců.
Na Štědrý den pak ještě kapra, řízky a dělám také smažené kedlubny a žampiony - pro naše vegetariány.
A na Silvestra jedeme na hory, už se těším.
Je pravda že do bramborového salátu asi gothaj nepatří ale znáš to ne? Pořádnej řízek (kapra nejím), salát s gothajem a pořádně majolky a v noci pěkně pálení žáhy . No já tam dávám ten gothaj hlavně kvůli tomu, že si pak ten salát dám třeba i s rohlíkem a když je tam kousek salámku tak je to lepší.
Ale máš pravdu že tam vlastně gothaj nepatří, tak to dělám vlastně salát už cca 20 let blbě. Ale u nás se tam vždycky dával. Je to taková rodinná tradice.
Ale máš pravdu že tam vlastně gothaj nepatří, tak to dělám vlastně salát už cca 20 let blbě. Ale u nás se tam vždycky dával. Je to taková rodinná tradice.
Ann napsal/a:
A z koled máme nejraději tuto, bez té by nebyly žádné Vánoce.
Ann souhlasím. To je největší vánoční klasika
mowla napsal/a:
Já Vánoce ani Silvestra v zásadě neprožívám - spíše mne rozčiluje množství lidí 'všude' a nabádání k 'veselosti..
Za jeden z nejlepších Silvestrů považuju ten strávený s partičkou kamarádů pod stanem na hřebeni Javorníků...
Ani se ti nedivím. Vánoce jsou jen pro děti a obchodníky.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 2 Příspěvků
- 2083 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Sabina Pavlová
03 lis 2018 22:44
-
- 4 Příspěvků
- 1997 Zobrazení