Jednou nám na chatě došel sporák a nebylo na čem uvařit oběd. Nakonec jsme museli improvizovat. Pánvičku jsme postavili na obrácenou žehličku a tu zapnuli na plný výkon. I Takto se dá ohřát jídlo.
Už jsem to psala na několik diskusních fór. Před mnoha lety más někdo vykradl. Ukradl nejen šperky a peníze ale i mikrovlnou troubu. V té troubě bylo pečené kuře. Byl vidět kapající omastek až před...
Dneska v noci jsem měl takovou záhadu v kuchyni. Pořád tam byl slyšet jakýsi praskot. Usínám a najednou slyším prasknutí, za chvilku další, pak to přestalo. Za chvíli to zase začalo být slyšet. Když...
Včera jsem večer pozval jednu pěknou dívku do kina na film. Snažil jsem se jí držet během filmu za ruku. Trvalo to asi 3 minuty a pak řekla: mě to nebaví když se u toho musíme držet za ruce a dala...
Nechal jsem si opravit displej na mobilu v servisu mobilních telefonů. Když jsem si ho přišel vyzvednout, tak mě dal technik omylem o třídu lepší mobil a o několik tisíc dražší. No ta radost mě...
Už je to sice čtyři roky, ale občas si na ten trapas vzpomenu. Napsala jsem na veřejný web něco, co mne právě v té chvíli napadlo a nemyslela tím vůbec nic.
Začala mi chodit soukromá pošta a bylo...
Použití obsahu (rad a návodů) na serveru www.encykloprdie.cz je na vlastní nebezpečí a provozovatel nenese žádnou odpovědnost za případné způsobené škody.