Ahoj, já mám s Comfort Energy zkušenosti, taky jsem si na ně zjišťoval podobným způsobem reference ale nakonec jsem dal spíš na to, že mi vyšli fakt levněji a meziročně jsem s nimi schopný ušetřit. Většinou záleží na zimě a jak moc topíme, ale zatím pokaždé to vyšlo pro nás líp.
Já na ně dostal echo od kámoše co je má doma a v dílně, nee že by je úplně vychválil, ale ukázal mi faktury, jak jsou v porovnání levnější a tím mě do toho v podstatě uvrtal, že jsem si to s nima po telefonu dohodnul. Každá koruna co zbude dobrá.
Re: Comfort energy ,zkušenosti?
My máme Comfort energy na plynu v baráku a s vyúčtováním, co nám od nich každoročně chodí jsme tak nějak spokojení. Jako u plynu jsou určitě levnější, elektřinu nemám zdání, tu nám zas řídí někdo jiný. Ale třeba na ní také dojde a necháme to sdružit ke Comfortu, nebo naopak, kdo ví. Čas a ceny ukážou, jak se rozhodnout.
Mám u nich zkušenosti s elektřinou. Mám jí zajištěnou přes jejich poradce, takže jsem se dozvěděla docela zajímavý věci, který bych si sama asi jen tak nehledala. Takže jak jsem původně nic nechtěla, tak jsem to přehodnotila a jsem za tu změnu vážně ráda, protože to mám o několik stovek levnější.
Já jsem s jejich cenami hodně spokojený, jsou aktuální.
Adriana napsal/a:
Mám u nich zkušenosti s elektřinou. Mám jí zajištěnou přes jejich poradce, takže jsem se dozvěděla docela zajímavý věci, který bych si sama asi jen tak nehledala. Takže jak jsem původně nic nechtěla, tak jsem to přehodnotila a jsem za tu změnu vážně ráda, protože to mám o několik stovek levnější.
Adriano u mě taky byli, ale nepřišlo mi že by to byl vyloženě poradce, protože nevím o tom, že ti by takhle chodili, nebo se mi to ještě předtím nikdy dřív nestalo. Ale musím ti dát zapravdu v tom, že jsou teda levnější, mě se taky podařilo ušetřit pěknou sumičku.
Domů bych nikdy nikoho cizího takhle nevpustil. Comfort má i tu výhodu, že to s nimi jde řešit po internetu a nemusím se nikam tahat.
Tak my jsme s ním ale třeba zas u nás měli sjednanou schůzku, že jsme taky nikam nemuseli a on přijel na domluvenou adresu. Ale asi souhlasím v tom, být neohlášen tak ho taky nepozvu. Ale takhle to pro mě bylo plánovaný, že jsem byl nachystaný i já třeba na něj s nějakými otázkami, takže mi to nevadilo.
Nevím no, mě tohle přijde třeba úplně zbytečný, když si všechny otázky můžu najít na internetu. A to samý platí i o zřízení smlouvy, která jde zařídit přes jejich stránky, kde se akorát vyplní online formulář a už to jede.
U nich na stránkách úplně nevím jak to funguje, já jsem na jedněch info stránkách vyplnil kontaktní formulář se žádostí o odběr. Jako psali tam, že nezaručují, že na mojí žádost přijde reakce, ale překvapili a na druhý den mě ohledně toho kontaktovali a smlouvu se mnou vyřídili po telefonu.
Tak jako šli by jenom proti sobě, když vy jste jim poslal žádost, že máte zájem o jejich služby. Asi jako jistější bych možná bral firemní email, ale pokud se ozvali tak není co řešit, akorát to potvrzuje, že nejsou omezený jen na svoje spoje, co uvádí
Prosím Vás, máte u nich někdo zkušenosti s obchodním zástupcem? Já vím, že když jsme takhle jednou měnili dodavatele, tak u nás byl právě až doma, tak jestli tady třeba taky je ta možnost. Dívali jsme se na netu a nemaj špatný ceny. Ale rádi bychom to s někým řešili osobně.
Dobrý den, u nás byl jejich zástupce, ale spíš přešel tak trochu neohlášeně, že si nás odchytnul na zahradě. Ale to už je třeba dva roky na zpět, takže jestli tohle u nich funguje ještě teď těžko říct. My když teďka něco potřebujem, tak to řešíme přes jejich zákaznickou linku, a tam nám vždycky poradí, co potřebujeme. Tak jim zkuste zavolat a oni vám sami řeknou.
Terez u nás to bylo dost podobně akorát v paneláku, ten obešel snad všechny patra. Docela mladej klučina, nebyl nijak vtíravý, takže jsme pár slov prohodili, ale já ho slušně odmítla, že jsem v nájmu a energie jsou vedený na majitele, takže bych s tím stejnak nic nezmohla.
Díky díky za vaše zprávy dámy, my to nakonec zvládli vyřešit po telefonu. Ptali jsme se jich na to a oni jestli je to tak nutný, že to jde dneska i tahle, takže úplně v pohodě po telefonu. Jsem zas vymýšlela hold nesmysli, aby k nám někdo chodil
Dobrý den, ráda bych taky reagovala, ono to sice jde všechno dneska vyřídit přes operátora, ale já teda vždycky raději jednám o přestupu s někým osobně, takže jsem třeba u Comfortu využila služby jejich zástupce, co k nám přišel a nechala ho za mě vyřídit přestup kvůli nižším cenám. Pro mě je to příjemná úspora času.
No já to tak původně taky zamýšlela, ale nakonec jsme to zvládli i takhle. Dost jsem zírala když mi na telefonu říkala kolik je dneska možností zařídit si smlouvu.
Já jsem za starý školy, takže to chci mít všechno na papíře, abych si to mohla založit
Absolutně zbytečný, pár kliknutí na jejich webu a mám to před sebou v plném rozlišení, zbytečný zakládat si papíry, který stejnak pak určitě nemůžete ani najít. A myslete taky trochu na naše lesy ;P
Vážený pane, jestli si doma neumíte udržet pořádek a pak nic nemůžete najít, tak to je vaší známkou bordeláře. Já mám pro takové věci doma svoje místo, takže vím kde co hledat. A jestli vám to vyhovuje mít v počítači tak prosím, ale mně to nevnucujte. Děkuji
To chce klid a nohy v teple madam. Nic vám nevnucuji, pouze poukazuji na to, jak to jde v dnešní době jednoduše u Comfortu udělat, abyste doma nemusela mít takovéto záložky. Které se vám budou akorát kupit a zabírat místo. Ale vaší věcí. Já chtěl být pouze nápomocný.
Tak děkuji za vaší péči, ale dokud tuto možnost firma bude nabízet, tak tomu zůstanu věrná, vše si ráda založím a mám to případně po ruce i když nebudu na internetu.
Já to teda doma mám taky sepsané postaru, ale naučila jsem se využívat jejich web a tam je to nejpodstatnější.
U nás energie zlevnily po přechodu ke Comfort energy, šlo hlavně o změnu u plynu, kvůli topení, ale nakonec jsme se nechali ukecat i na elektřinu, ale je fakt, že slevu jsme v obou případech uhráli dobrou, že ve výsledku toho není třeba litovat.
Akorát k nim přecházím kvůli lepší ceně za elektřinu, je třeba něco ze začátku hlídat nebo jak, prvně sám tohle řeším, tak se chci radějc informovat. Thx Dave
Dave, z vlastní zkušenosti si ze začátku vždycky hlídám jen platby záloh, jestli všechno odchází a mám je u nich připsané jinak nic víc asi neřeším, neměl jsem důvod vše bylo v pořádku.
Dobrý je si při změně dodavatele opsat odběry z budíků, aby vám to pak třeba nedělali odhadem. Já si to takhle píšu každý měsíc, abych viděl jestli je vše ok a taky abych případně odhalil nějakýho žrouta ať už ve spotřebičích nebo souseda U CE pak můžete poslat dodavateli i samoodečet online přes jejich formulář na stránkách.
Tomáš Böhm napsal/a:
U nás energie zlevnily po přechodu ke Comfort energy, šlo hlavně o změnu u plynu, kvůli topení, ale nakonec jsme se nechali ukecat i na elektřinu, ale je fakt, že slevu jsme v obou případech uhráli dobrou, že ve výsledku toho není třeba litovat.
Já jsem si u nich nechal udělat cenovou nabídku rovnou na obojí abych zbytečně netratil čas. Jsem na to zvyklý mít to vždycky pohromadě i když mám třeba u jednoho o trochu horší cenu, tak většinou plyn kde mám větší spotřebu to dožene. Tady mám teď slevu dobrou…
Kolik to sežere času než udělají nabídku a začne se řešit změna?
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 1 Příspěvků
- 1257 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Sova
07 bře 2019 08:03