Re: Ales vrubel zkusenosti?
Tak jsem se byl podívat na soudní řízení. Vrubel přišel soudit se o 7000,- fakt sranda. Nicméně odešel s nepořizenou. Ten mladý Pan který tam sedel jako obžalovaný ano čtete správně jako obžalovaný ze dluží vrubelovi 7000.- Spolu s jeho právníkem ho rozsekali na mraky. Nicméně tam padlo ze vrubel je nepravomocne odsouzeny za sproneveru takže to vypadá ze se blíží aldova nejdelší dovolená.
Já byl v kaufu v Přerově a u pokladny fakt Zdena. Na otázku, jestli je Aleš magor dělala, že nerozumí, znovu jsem jí zopakoval, jestli je manžel blázen, řekla, že se sním také nedokáže domluvit, od února mají rozdělené jmění a není jí to prý nic platné.
Jak Vrubel u soudu vypadal?
Jak Vrubel u soudu vypadal?
Prej vypadal strhaně zřejmě boží mlýny melou a mistrovi skončí život do roka a do dne. To je rodinka jeden rok jezdí na exotické dovolené a druhy rok basa. Ať tam shnije.
Jak nepravomocne odsouzeny? Nechápu ani Zdeniccino jméno, jak může být odděleny, kdyz jsou manzele
Novinky už žádné nebudou snad jen ta že Vrubel půjde sedět, mi nedostanem ani korunu a tím příběh o investici končí.
Nekončí, můžete sledovat, jak se mu v base daří a posílat mu tam balíky. To bude hodně potřebovat. Teda spoustu indulony.
Kdy, kam půjdeme sedět? Sám nebo se Zdeničkou? Ta by mohla taky, když je jeho žena, všude byli spolu
Kdy a kam se ještě neví, Zdena sedět nepůjde u soudu se prokáže že to bylo vše na Aleše, nicméně celoživotní dluhy jí zůstanou.
Klient napsal/a:
Co? Nic. Nebo máte někdo info?
Asi před deseti dny byl u soudu v Přerově. Kvuli dluhu na svoji osobu.
Opatrně, dostala se ke mně zpráva, že Aleš Vrubel se zase pohybuje po kraji.
Ten člověk nemá žádné svědomí.
Ten člověk nemá žádné svědomí.
podvedený napsal/a:
Všechno nejlepší k svátku, Alešku
Děkuji, krásně jsem si to užil
To mám radost . Kdybych věděl č.ú. mohl sem poslat aspoň nějaký drobák
To musíte říct jemu, ne tady. Jí A nezapomeňte si vzít roušku je velmi choulostivý
Hmm nestačím se divit co tady čtu. Bud z toho má někdo legraci a nebo si tady z nás dělá Vrubel legraci a to je už na střelbu
Někteří si dělají srandu, ale možná nejsou daleko od pravdy. Představa, že jsem v penzi a někdo mě okrade o úspory je hrozná. Vědět že už nenašetřím a někdo se mi místo omluvy směje. Nevěřím, že je takový hlupák a utratil všechno.
Podvedený
Podvedený
Peníze určitě má. 3 roky pryč a pohoda.
V tomhle státě je možné všechno
V tomhle státě je možné všechno
Co ten gauner? Nevíte někdo jak to má s tou Vazbou?
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek