Všeobecná online poradna, auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství ,společnost, móda, zvířata.
Odpovědět    Bez odpovědí   
Štěpán 56

Dodavatelé energií zkušenosti?

• Odpovědět

Nový příspěvekod Štěpán 56 » 02 bře 2018 07:30

Dodavatelé energií zkušenosti?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti Českou Spořitelnou a proto ji doporučuji.

Patrick
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Patrick » 28 dub 2020 18:49

Zatím mám zkušenosti se dvěma firmami a tu první jsem vyměnil, protože jejich nabídky pro mě nebyly natolik zajímaví v porovnání s tím, s čím mi volali od Bohemia energy. Ty měli i zájem se mi o to postarat a že se změnou dodavatele nebudu mít práci, tak jsem jim po potvrdil a je to pro mě lepší.

Aleš
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Aleš » 29 led 2021 11:05

U nich jsme taky akorát jsem si to řešil sám přes porovnávač na internetu, chtěl jsem si pomoc kvůli hypotéce, takže jsem hledal levnější firmu a oni vyšli skoro o 3000kč levněji.

Dan.L
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Dan.L » 30 dub 2021 13:45

Zdravím, jdu si k vám pro radu, dostal jsem na Bohemia energy doporučení od kamaráda, ptal jsem se ho kam s elektřinou, protože s ní topím, tak abych to měl zas na nějakou dobu podchycený a zajímalo by mě, jestli je v pohodě u nich změna firmy a věci kolem toho. Díky Dan

Aleš
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Aleš » 27 kvě 2021 10:37

Není to tak dlouho co jsme změnu dělali a firma se o vše bezproblémově postarala.

Martin
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Martin » 04 čer 2021 14:02

Dan.L napsal/a:    
Zdravím, jdu si k vám pro radu, dostal jsem na Bohemia energy doporučení od kamaráda, ptal jsem se ho kam s elektřinou, protože s ní topím, tak abych to měl zas na nějakou dobu podchycený a zajímalo by mě, jestli je v pohodě u nich změna firmy a věci kolem toho. Díky Dan

Dane, už je to pár let zpátky, co jsem tuhle konkrétní věc s nimi řešil, ale myslím si, že to furt probíhá stejně. Jak tu píše Aleš, postarají se vám o to. Dobrý je si ještě udělat odečet, abyste měl pak ve fakturách všechny čísla v pořádku. Nejlíp nafotit ať máte případně dokumentaci k předložení.

Dan.L
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Dan.L » 29 črc 2021 09:09

Díky já s tím moc času neztrácel, byl jsem jen zvědav, co mi k tomu kdo řekne, ale dal jsem na doporučení, který mi bylo blízký. S firmou jsem to v květnu vyřešil a od září už jedu s nimi, papírování na začátku bylo v klidu.

Šárka
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Šárka » 05 srp 2021 14:36

Když bych teďka začala řešit změnu, je ještě šance, že to bude vyřízený za letošek?

Aleš
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Aleš » 14 srp 2021 10:11

No když to stihnete vyřídit ještě za srpen a pokud vás vaše starý smlouvy pustí, tak 3měsíční výpovědní budete u novýho dodavatele plynu od prosince, pokud vše proběhne jak má. Mně to všechno za tu dobu Bohemia Energy stihla zařídit a dodávku zahájili podle plánu.

Šárka
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Šárka » 30 srp 2021 14:43

A ta výpovědní lhůta je vždycky tři měsíce?

Aleš
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Aleš » 31 srp 2021 16:29

To je třeba se podívat co máte ve svých papírech, může to být klidně i míň, víc si myslí že ani není. Co mám zkušenosti z minulosti, tak ty 3měsíce bývají takový standard. U Bohemie je teď taky mám.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti Českou Spořitelnou a proto ji doporučuji.

• Podobná témata
    Poslední příspěvek