Všeobecná online poradna, auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství ,společnost, móda, zvířata.
Odpovědět    Bez odpovědí   
Jituš

Zkušenost s Yes Visage

• Odpovědět

Nový příspěvekod Jituš » 02 pro 2020 09:48

Byli jste někdo na Slim lipo v Yes Visage? Mám nadbytečný tuk v pase a taky po bocích, nemůžu se ho zbavit. Zkoušela jsem diety a taky cvičení, ale mám pocit že nic nezabírá. Jako poslední možnost bych chtěla vyzkoušet liposukci, už jsem si něco našetřila tak snad by se mi to příští rok podařilo. 

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz. a proto je doporučuji.

Kája
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Kája » 08 pro 2020 12:06

Taky by mě tohle zajímalo, též se trápím nadbytečným tukem. Zatím si o tom jenom čtu na netu ale možná bych se i odvážila:-)

Ansy
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Ansy » 11 pro 2020 10:25

Byla jsem na bocích před létem. Břicho jsem neměla dělané to jsem měla vždy celkem dobré, jenom ty boky mi nějak vadili. Ale musím poklepat že zatím to vypadá dobře, doufám že to tak i zůstane. Jo a byla jsem u dr. Paducha, má pěkné výsledky, tak snad jsem nějak pomohla.

Jituš
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Jituš » 18 pro 2020 08:46

Tak to je skvělé. Můžu se zeptat jak dlouho se ti to hojilo? Koukala jsem že ten dr. Paduch se zaměřuje na liposukci. Tak doufám že mi to vyjde.

Ansy
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Ansy » 30 pro 2020 09:11

Jo pan doktor dělá hodně liposukci, co jsem viděla jeho výsledky tak supr. Samozřejmě je to u každého jiné. Někdo má ty výsledky i po několika dnech a u někoho se začnou objevovat po měsících. U mě to bylo tak dva měsíce než výsledek byl viditelný, ale hojení bylo taky dobrý. Ono máš ty místa zmodralý pár dnů a je to ze začátku citlivé. Ale když to zmizí tak je to dobrý. Je dobré pár dnů odpočívat.

Jituš
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Jituš » 05 led 2021 11:32

Tak to jsi mě potěšila. Počítám s tím, že nebudu hnedka jako modelka ale kdyby se mi pas zmenšil o pár cm tak bych byla ráda. Já si tam zkusím zavolat a uvidím co mi řeknou. Bylo by super, kdyby mi to vyšlo na jaro.

Ansy
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Ansy » 12 úno 2021 08:39

Určitě, dr ti všechno zodpoví takže se hlavně ptej na všechno co potřebuješ. Taky ti poradí co bude nejlepší. Dej vědět jak to šlo. 

Jituš
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Jituš » 23 úno 2021 09:14

Tak konzultaci jsem měla mít začátkem února ale musela jsem to posunout kvůli karanténě, bohužel jsme to celá rodina chytli. Takže za týden jsem objednaná. 

Ansy
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Ansy » 09 bře 2021 10:59

Tak to mi je líto, ale zase je dobré že nezavřeli a funguju normálně, takže se ti to jenom posunulo. 

Ansy
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Ansy » 18 bře 2021 09:30

Ansy napsal/a:    
Tak to mi je líto, ale zase je dobré že nezavřeli a funguju normálně, takže se ti to jenom posunulo. 

Jo naštěstí jsou otevřeny. Byla jsem minulý týden a super. Dr mi všechno vysvětlil, takže se tak nebojím. Termín mám začátkem května,jsem ráda, že to bude před létem. Ono i tak se moc nikam nechystám ale snad v srpnu se budu moct hodit do plavek:-)

Petra
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Petra » 22 bře 2021 09:02

Taky bych potřebovala odstranit tuk. Již dlouho se snažím zbavit pák kil a nic nezabírá. Ale mám strach z jehel takže ještě se musím dlouho přemlouvat:-)

Kája
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Kája » 26 bře 2021 08:11

Tak to jistě nejsi sama. Já si myslím, že se to zvládnout dá, hodně žen to podstupuje tak určitě to není tak hrozné.

Marie
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Marie » 09 dub 2021 09:33

Já měla prováděnou klasickou liposukci již před několika lety v zahraničí. Zákrok sice nebyl nejpříjemnější ale výsledek byl dobrý. Je pravda že jsem po tolika letech znovu přibrala. Ale po dětech jsem ani jiné nečekala. Ale myslím, že je super, že máme takové možnosti.

Gabi
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Gabi » 10 úno 2022 09:06

Liposukce je fajn, taky bych ji zvážila. Ale bojím se že se mi to prostě časem vrátí.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz. a proto je doporučuji.

• Podobná témata
    Poslední příspěvek
  •    Bioptron zkušenosti?
       od Pavouk 48 » 24 dub 2018 09:55 »
    1 Příspěvků
    748 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Paulie
    01 kvě 2018 09:27
  •    Vyznam květin?
       od Břetislav 64 » 08 úno 2018 12:23 »
    0 Příspěvků
    781 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Břetislav 64
    08 úno 2018 12:23
  •    Kde se tocila silene smutna princezna?
       od Marcel » 31 led 2018 21:39 »
    0 Příspěvků
    650 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Marcel
    31 led 2018 21:39
  •    Co vyrabi senkor?
       od Dana » 29 bře 2018 21:30 »
    0 Příspěvků
    670 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Dana
    29 bře 2018 21:30
  •    Kdy vychazi slunce?