Všeobecná online poradna, auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství ,společnost, móda, zvířata.
Odpovědět    Bez odpovědí   
Michaela

Europe easy energy zkušenosti?

• Odpovědět

Nový příspěvekod Michaela » 26 úno 2018 08:54

Europe easy energy zkušenosti?

Marek
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Marek » 08 srp 2019 15:56

My jsme je vysoutěžili v aukci a máme teď o několik tisíc lepší cenu. Jak vychází normálně však netuším.

Plíhal Jan
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Plíhal Jan » 20 zář 2019 14:00

Vlastní zkušenosti s nimi nemám, ale z internetu vím, že patřili mezi nejlevnější dodavatele trhu.

David Tolar
  • Odpovědět

Nový příspěvekod David Tolar » 25 říj 2019 10:42

Já mám dobré zkušenosti, firma má super prozákaznický přístup a cenově taky nejsou špatní. Asi byste našel i levnější, ale já koukám i na jiné věci než jen na cenu.

Tomáš
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Tomáš » 28 lis 2019 15:43

David Tolar napsal/a:    
Já mám dobré zkušenosti, firma má super prozákaznický přístup a cenově taky nejsou špatní. Asi byste našel i levnější, ale já koukám i na jiné věci než jen na cenu.

No vzhledem k tomu jak se zdražuje, tak si nemyslím, že by se dalo najít moc levnějších dodavatelů než jsou oni, podle mě u nich máte alespoň nějakou jistotu úspory.

David Tolar
  • Odpovědět

Nový příspěvekod David Tolar » 13 pro 2019 13:45

Jsem teď zjistil, že budou taky zvedat cenu, takže když jsem si k nim zavolal, že pravděpodobně mě tím donutí ke změně, tak mi hnedka nabídli jiný výhodnější tarif s tím, že tu cenu bude mít na dva roky fixovanou. No vzhledem k tomu jaké jsou vyhlídky a že zdražování má pokračovat, tak jsem to od nich vzal a aspoň budu krytý.

Hanuš Pepa
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Hanuš Pepa » 31 led 2020 10:03

Já nic neměnil, tarif mám standardní a cena mi přijde víc ok.

Čeněk
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Čeněk » 11 bře 2020 15:39

Nevím to teda jistě, ale mám pocit, že EEE nabízí jen jednu řadu pro všechny. Taky bych byl pro, kdyby bylo z čeho vybírat, ale na druhou stranu mají ten jeden tarif zmáklej tak proč se zatěžovat dalšími.

Petr
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Petr » 21 kvě 2020 11:28

Můžu potvrdit dobrou cenu, přihlášený u nich máme 2x plyn i 2x EE.

Jakoubek R.
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Jakoubek R. » 26 čer 2020 13:28

Já mám u nich jedno odběrný místo s elektřinou i plynem a je to za dobré peníze, platím si servis navíc kdyby něco a to je úplně za minimální poplatek, který ani neřeším.

Král
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Král » 07 srp 2020 16:02

Ty jo ono tam něco takového je možnost si platit? To bych možná rád využil, kde to najdu a za kolik to je? Já mám 3E teprve krátce, takže jsem to ještě moc neprostudoval, šlo mi především o dobrou cenu, kterou jsem s nimi řešil a dostal. Tak když se mi ozvete budu rád. Díky

Jakoubek R.
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Jakoubek R. » 18 srp 2020 15:27

JJ mají několik asistenčních balíčků, já si ale platím úplně ten základní, který mě stojí jen 8 korun měsíčně a to je pro mě fakt nic. Najdete to normálka na jejich stránkách.

Král
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Král » 11 zář 2020 14:16

Paráda super díky, už jsem na to koukal a možná bych šel i do toho středního, ještě uvidím, nechám si to projít hlavou, každopádně za tu cenu dobrý.

Felík
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Felík » 21 říj 2020 20:37

Heleďte účtuje se vám to někomu u Europu podle trhu? Jestli mi rozumíte, známí mi je doporučili, ale co jsem se díval, tak maj právě tarif, co se takhle počítá ale to mi nic moc neříká. Mám klasicky zkušenost s cenou přímo od firmy, ale tohle ne. Rád si nechám poradit, abych se neukvapil. díkec

Pepan
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Pepan » 23 říj 2020 14:07

Měsíc na zpět jsme k nim přišli právě kvůli nižší ceně, co nám s tím vychází a počítá se nám to právě taky tak. Chci to vyzkoušet, jak nám to bude vycházet, dávám tomu několik měsíců, možná rok, abych se o tom přesvědčil, byl jsem vždycky na tom, že pevná cena je lepší, tak jsem na to zvědav.

Lýdie
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Lýdie » 04 pro 2020 12:32

Líbí se mi, že se firma stará a zajímá i po několika letech, co u nich máme energie. Taky to tak všude nefunguje.

Trent
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Trent » 20 led 2021 13:39

To máte pravdu, své jsem si zažil, ale 3e do toho pytle házet nemůžu, ty mám za dobrého dodavatele už roky. Nemám je sice od samého začátku, ale několik let už ano, takže vím o čem mluvím.

Hanuš Pepa
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Hanuš Pepa » 24 úno 2021 15:06

Tak ještě že se vracím, tak ze standardního tarifu jsem přešel teďka na ten nový co mají, sami od sebe se s touhle možností nabídli, tak jsem to za těch podmínek potvrdil.

Martin
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Martin » 09 dub 2021 14:30

Řekl bych, že je to fakt jeden z mála dodavatelů, co se snaží myslet i na svoje stávající zákazníky s lepšíma nabídkama a nehrne je jen do těch nových.

Tomáš Levora
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Tomáš Levora » 19 kvě 2021 13:14

Mám dotaz, tak snad mi tu někdo poradí, když mám smlouvu na dobu neurčitou, je třeba jí nějak aktualizovat, nebo ji prostě nechávám běžet?

Petr
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Petr » 20 kvě 2021 17:12

Nikdy jsem neslyšel, že by něco takovýho bylo třeba, u 3E tenhle typ smlouvy mám, není s tím problém i po několika letech.

Jaryn
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Jaryn » 29 čer 2021 17:22

Já si sleduju jen cenu, ale to většinou zavčasu informují meilem, když se chystají nějaký změny, ale jinak v pohodě.

Vena
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Vena » 20 srp 2021 16:40

Nedávno jsem s nimi akorát potvrzoval nové ceny, operátorka byla dost v pohodě i když jsem se nejdřív trochu cukal, ale ukecala mi.

Michal Kintner
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Michal Kintner » 30 zář 2021 16:03

Já jsem z toho teďka celkem překvapený, co se s cenami děje, ale teď už jinde fixovat nebudu, ceny už jsou moc vysoko, takže jsem jim kývl na spotovku, která pro mě bude aspoň novou zkušeností, abych nemusel zajišťovat energie jinde.

• Podobná témata
    Poslední příspěvek
  •    Zkušenosti s výměnou světel vw t4?
       od Pavel » 29 dub 2018 09:56 »
    0 Příspěvků
    756 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Pavel
    29 dub 2018 09:56
  •    Co znamená zkratka v.r. za jménem?
       od Radovan 56 » 26 pro 2018 20:18 »
    0 Příspěvků
    1350 Zobrazení