Re: Europe easy energy zkušenosti?
My jsme je vysoutěžili v aukci a máme teď o několik tisíc lepší cenu. Jak vychází normálně však netuším.
Vlastní zkušenosti s nimi nemám, ale z internetu vím, že patřili mezi nejlevnější dodavatele trhu.
Já mám dobré zkušenosti, firma má super prozákaznický přístup a cenově taky nejsou špatní. Asi byste našel i levnější, ale já koukám i na jiné věci než jen na cenu.
David Tolar napsal/a:
Já mám dobré zkušenosti, firma má super prozákaznický přístup a cenově taky nejsou špatní. Asi byste našel i levnější, ale já koukám i na jiné věci než jen na cenu.
No vzhledem k tomu jak se zdražuje, tak si nemyslím, že by se dalo najít moc levnějších dodavatelů než jsou oni, podle mě u nich máte alespoň nějakou jistotu úspory.
Jsem teď zjistil, že budou taky zvedat cenu, takže když jsem si k nim zavolal, že pravděpodobně mě tím donutí ke změně, tak mi hnedka nabídli jiný výhodnější tarif s tím, že tu cenu bude mít na dva roky fixovanou. No vzhledem k tomu jaké jsou vyhlídky a že zdražování má pokračovat, tak jsem to od nich vzal a aspoň budu krytý.
Já nic neměnil, tarif mám standardní a cena mi přijde víc ok.
Nevím to teda jistě, ale mám pocit, že EEE nabízí jen jednu řadu pro všechny. Taky bych byl pro, kdyby bylo z čeho vybírat, ale na druhou stranu mají ten jeden tarif zmáklej tak proč se zatěžovat dalšími.
Můžu potvrdit dobrou cenu, přihlášený u nich máme 2x plyn i 2x EE.
Já mám u nich jedno odběrný místo s elektřinou i plynem a je to za dobré peníze, platím si servis navíc kdyby něco a to je úplně za minimální poplatek, který ani neřeším.
Ty jo ono tam něco takového je možnost si platit? To bych možná rád využil, kde to najdu a za kolik to je? Já mám 3E teprve krátce, takže jsem to ještě moc neprostudoval, šlo mi především o dobrou cenu, kterou jsem s nimi řešil a dostal. Tak když se mi ozvete budu rád. Díky
JJ mají několik asistenčních balíčků, já si ale platím úplně ten základní, který mě stojí jen 8 korun měsíčně a to je pro mě fakt nic. Najdete to normálka na jejich stránkách.
Paráda super díky, už jsem na to koukal a možná bych šel i do toho středního, ještě uvidím, nechám si to projít hlavou, každopádně za tu cenu dobrý.
Heleďte účtuje se vám to někomu u Europu podle trhu? Jestli mi rozumíte, známí mi je doporučili, ale co jsem se díval, tak maj právě tarif, co se takhle počítá ale to mi nic moc neříká. Mám klasicky zkušenost s cenou přímo od firmy, ale tohle ne. Rád si nechám poradit, abych se neukvapil. díkec
Měsíc na zpět jsme k nim přišli právě kvůli nižší ceně, co nám s tím vychází a počítá se nám to právě taky tak. Chci to vyzkoušet, jak nám to bude vycházet, dávám tomu několik měsíců, možná rok, abych se o tom přesvědčil, byl jsem vždycky na tom, že pevná cena je lepší, tak jsem na to zvědav.
Líbí se mi, že se firma stará a zajímá i po několika letech, co u nich máme energie. Taky to tak všude nefunguje.
To máte pravdu, své jsem si zažil, ale 3e do toho pytle házet nemůžu, ty mám za dobrého dodavatele už roky. Nemám je sice od samého začátku, ale několik let už ano, takže vím o čem mluvím.
Tak ještě že se vracím, tak ze standardního tarifu jsem přešel teďka na ten nový co mají, sami od sebe se s touhle možností nabídli, tak jsem to za těch podmínek potvrdil.
Řekl bych, že je to fakt jeden z mála dodavatelů, co se snaží myslet i na svoje stávající zákazníky s lepšíma nabídkama a nehrne je jen do těch nových.
Mám dotaz, tak snad mi tu někdo poradí, když mám smlouvu na dobu neurčitou, je třeba jí nějak aktualizovat, nebo ji prostě nechávám běžet?
Nikdy jsem neslyšel, že by něco takovýho bylo třeba, u 3E tenhle typ smlouvy mám, není s tím problém i po několika letech.
Já si sleduju jen cenu, ale to většinou zavčasu informují meilem, když se chystají nějaký změny, ale jinak v pohodě.
Nedávno jsem s nimi akorát potvrzoval nové ceny, operátorka byla dost v pohodě i když jsem se nejdřív trochu cukal, ale ukecala mi.
Já jsem z toho teďka celkem překvapený, co se s cenami děje, ale teď už jinde fixovat nebudu, ceny už jsou moc vysoko, takže jsem jim kývl na spotovku, která pro mě bude aspoň novou zkušeností, abych nemusel zajišťovat energie jinde.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 1 Příspěvků
- 804 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ralf
23 čer 2018 07:51