Všeobecná online poradna, auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství ,společnost, móda, zvířata.
Kačí

Re: Národní pokladnice zkušenosti

• Odpovědět

Nový příspěvekod Kačí » 14 led 2021 13:42

Mě by se na to hodila spíš ta mince pro štěstí, jako ano, sice je to dárek spíš pro rodiče, ale tohle je takový universální, navíc tu minci mám doma a vypadá fakt krásně.

Mára
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Mára » 21 led 2021 09:43

Přijdou mi dobré všechny nápady, záleží ale na tom co se bude líbit jim a to už si musíš vybrat sama, já tě jen mohu podpořit v tom že ať vezmeš jakoukoli tak bude suprová, několik mincí z tohoto obchodu mám doma.

Jana
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Jana » 11 úno 2021 17:34

Já si myslím že jakákoli mince by byla super kdyby se to spojilo s nějakým třeba plyšákem nebo s něčím takovým, tohle stejně bude jenom památka, tak to spojit i s něčím co to dítě pak ocení (plyšák, panenka, autíčko)

Penelopa
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Penelopa » 24 úno 2021 17:04

Taky si myslím, s mincí si dítko moc nepohraje takže bych asi koukala po nějaké co se bude líbit rodičům, na výběr tam toho mají dost, a k tomu buď užitečné věci pro miminko, jako plenky a tak, nebo třeba dečku do které by mince mohla být zabalená.

Becca
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Becca » 17 bře 2021 19:43

Pokud v numismatice mají aspoň trochu oblibu tak vemte jakoukoli, z Národní pokladnice jsou tu mince všechny pěkný. Samozřejmě kdybyste věděla který téma mají nejradši tak by to bylo lepší, ale myslím si že radost jim udělá všechno.

Tim
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Tim » 14 dub 2021 13:47

Já mám s tímhle eshopem dobré zkušenosti, asi bych je klidně doporučil.

Marv
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Marv » 05 kvě 2021 15:03

Já mám u tohoto obchodu zkušenosti i s reklamací, když jsem svou chybou objednal minci kterou jsem nechtěl. Trochu sem se bál že to bude nějak komplikovaný a bude se to protahovat, ale naopak to bylo vyřešený velice snadně, komunikace byla na jedničku.

Ben
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Ben » 27 kvě 2021 12:29

Tak to je dobrý vědět že takhle fungují, já si pamatuju na jedinou reklamaci za život a to byl děs teda, ale s Národní Pokladnicí ještě takovou zkušenost nemám naštěstí, vždy mi přijde to co jsem si objednal, bez vad nebo problémů s doručením.

Dalibor
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Dalibor » 23 čer 2021 13:05

Za mě jediný co jsem s Národní Pokladnicí řešil byli telefonáty, asi dvakrát mě kontaktovali a nabízeli nějaké novinky, ale a podruhé jsem řekl že si nepřeji aby mi volali a paní na infolince byla velice příjemná a zařídila to tak že už mi opravdu nikdy nevolali.

Tobiáš
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Tobiáš » 13 črc 2021 13:37

Opravdu? Tak to mě nikdy, jenom emaily s novinkami mi chodili, ale padalo to do spamu, takže jsem to nijak ani neřešil. Tak uvidíme, třeba se někdy ozvou, teď nedávno jsem objednával novou minci, možná bych nějaký pokec i snesl, jsem už dost dlouho doma na home office.

Zet
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Zet » 29 črc 2021 21:53

Mě taky nevolali, ale vadilo mi i jenom to že posílají maily, ale odběr se dal zrušit, takže vyřešeno. Jinak je to za mě velmi dobrý a originální eshop.

Viktor
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Viktor » 19 srp 2021 11:01

Pro mě má Národní Pokladnice dobrý e-shop, dodání sice delší, ale to mě nijak netrápí.

Vojtěch
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Vojtěch » 08 zář 2021 16:42

Mě tedy taky ne, koukám že někomu to vadí, ale mě je asi jedno kdy balík dorazí, hlavní je, aby vůbec dorazil že.

D.L.
  • Odpovědět

Nový příspěvekod D.L. » 29 zář 2021 22:58

Přijde mi že lidi jsou dneska hodně zhýčkaný, nejlépe aby si člověk něco objednal a do hodiny mu to někdo přivezl…nechápu. Z Národní pokladnice to sice trvá asi o něco déle ale pořád to není tak hrozný, mě to naopak vyhovuje.

Filipos
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Filipos » 14 říj 2021 14:17

Jo to máte pravdu, dnešní doba je tak uspěchaná že všichni chtějí všechno hned. Já osobně jsem s tímhle v pohodě, nijak mě to výrazně netrápí, jsem rád že pokladnice pokračuje v tom co dělá, pořád nová nabídka mincí za docela rozumnou cenu.

Ladislav Vlk
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Ladislav Vlk » 16 lis 2021 16:59

Já už si na to za tu dobu co od nich objednávám i zvykl, posledně jsem od nich bral pamětní ražbu oslavující národní hodnoty s poštovným zadarmo a vše poslali jak měli.

Aleš
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Aleš » 06 led 2022 16:02

V době před Vánoci taky posílali v pohodě, jsem čekal, že třeba toho budou mít víc, tak bude nějaký zdržení, ale vše bez problému. Takže jsem měl co nadělovat pod větev.

Pavel
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Pavel » 20 úno 2022 15:16

Zdravím, objednáváte někdo pravidelně nebo máte už někdo doma víc kousků? Já už mám doma třeba přes deset mincí a přemýšlím, kam bych si je líp schoval, mám je jen tak poskládaný v šuplíku a říkám si, že třeba pořídit nějaký ten kufr na to, nebo jak to máte řešený? Koukal jsem u pokladnice, že mají v nabídce několik možností, tak bych se rád poradil s někým, kdo je v tom víc zběhlý než já.

Tyky
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Tyky » 24 úno 2022 16:40

Těch pár kusů, co od nich mám, mám jen tak ve vitríně, ale ten kufr mi třeba nepřijde jako špatná věc, pokud chcete sbírku nadále rozšiřovat.

Pavel
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Pavel » 01 bře 2022 16:35

Díky, na ten jsem se právě u nich taky díval a říkal jsem si, že to takhle asi bude nejlíp uskladněný, dá se tomu nějaký řád a hlavně jako čekal jsem, že ty ceny kufrů budou daleko vyšší, ale za pětikilo je to dost v pohodě.

Štěpán
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Štěpán » 08 dub 2022 09:09

Teď vám to možná bude znít ujetě, ale já je mám doma normálně v trezoru, mám takový ten malý, moc se toho tam nevejde, ale těch pár kousků, co od nich mám, tam mám schovaný.

Josef
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Josef » 19 kvě 2022 15:46

Dobrý den, mám u Národní pokladnice vybranou pěknou medaili s orlojem, máte někdo zkušenosti s objednávkou, když je artikl z kolekce, jak to dál funguje?

Štěpán
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Štěpán » 27 kvě 2022 12:26

Pokud byste si projel všechno, co je k tý kolekci na stránkách uvedeno, tak byste se tam o tom dočetl. Mají to tam vcelku srozumitelně uvedený. Mám sice jinou kolekci a bude to stejný princip, že když si první minci necháte, tak vám co měsíc budou na dobírku zasílat další až posbíráte celou tu kolekci. Sbírání můžete taky kdykoliv ukončit, ale to můj případ zatím nebyl.

Ladislav Vlk
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Ladislav Vlk » 29 čer 2022 14:12

Když je kolekce, tak dodržují pravidelnost zasílání.

Míra
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Míra » 31 črc 2022 10:50

Můžu potvrdit, mám takhle rozposílanou Prahu a jak maj uvedeno tak zasílají.

Stoky
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Stoky » 08 zář 2022 13:12

A pokud nejde o kolekci, tak to posílají jak? V tom je nějaký rozdíl?

Ladislav Vlk
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Ladislav Vlk » 09 zář 2022 14:21

Stoky napsal/a:    
A pokud nejde o kolekci, tak to posílají jak? V tom je nějaký rozdíl?

Když si objednám samotně minci, tak jí mám nejdéle do 14 dnů, ale i dřív doma od objednání. Když jde o kolekci, tak objednáte v podstatě první a když to nezrušíte, tak vám pravidelně co měsíc zasílají další kousek, než budete míc celou tu kolekci. Takže asi tak. :)

Zdeněk Tecl
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Zdeněk Tecl » 21 čer 2023 17:31

Dobrý den,
celkem by mě zajímalo, zda máte někdo doma tu kolekci československých bankovek, jestli to za to stojí se s tím sbírat, protože je to na celkem dlouhé lokte, když to má chodit po měsíci a jde o nějakých 25 kusů.

Ivoš
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Ivoš » 23 čer 2023 16:32

Já jsem ve stavu, že mám sbírku z části už sesbíranou. Finančně mě to měsíčně tolik netrápí, jako kdybych to měl zaplatit najednou, takhle mi to chodí postupně a mám se aspoň nač těšit. Zatím co přišlo, tak vypadá pěkně.

hynek
  • Odpovědět

Nový příspěvekod hynek » 28 čer 2023 17:07

Mám jinou kolekci, ne konkrétně tuhle a s postupným doručováním nebyl problém. Ale jak sám píšete, je to prostě na delší lokte, s tím je třeba počítat při tom počtu mincí.

• Podobná témata
    Poslední příspěvek
  •    Sildenafil zkušenosti?
       od Libuše Hlávková » 25 dub 2018 10:05 »
    0 Příspěvků
    778 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Libuše Hlávková
    25 dub 2018 10:05
  •    Kam na vylet s detmi?
       od Petra Handlířová » 26 led 2018 21:47 »
    0 Příspěvků
    713 Zobrazení