Re: Grand optical zkušenosti?
Skvělý zákaznický servis, prozákaznický přístup, výborné ceny a obrovský výběr. Radost nakupovat.
V Grandu nakupuju vždycky jen když je nějaká sleva, jinak bych si to jako student moc nemohla dovolit, ale brýle co od nich mám jsou top.
Rosálie napsal/a:
V Grandu nakupuju vždycky jen když je nějaká sleva, jinak bych si to jako student moc nemohla dovolit, ale brýle co od nich mám jsou top.
Heled, já jsem vlastně celkem taky spokojena. Na pobočce kam chodím, tak se teda docela točí ty slečny co tam obsluhují, ale co se týče brýlí, tak nemůžu říct ani půl slova, vždycky mi sedli dobře a do týdne jsem je měla na nose.
Za mě s brýlemi nikdy nebyl problém, naopak, vše bylo Ok. Občas ale poklusávala obsluha, ale to je prostě o lidech.
Kupujeme si v GrandOpticalu brýle už mnoho let. Občas dáme i kontrolu dioptrií a zatím i v tomhle v pohodě.
Mervartová napsal/a:
Kupujeme si v GrandOpticalu brýle už mnoho let. Občas dáme i kontrolu dioptrií a zatím i v tomhle v pohodě.
Já si jednou v optice udělala radost dražším dárkem v podobě nových brýlí. Sice je po tolika letech už nenosím denně, ale občas je vezmu a pořád jsou cool.
Já jsem byla vždy s obroučky spokojena a tento rok poprvé zkouším i kontaktní čočky, které mi pomohli i nasadit.
Hele, my jsme byli na jaře na přeměření zraku zdarma. Docela o to byl zájem, takže jsme se objednali na čas a to jsme pak šli hned s přítelem na řadu, a bylo to super, takhle před létem jsme aspoň věděli co máme kupovat za dioptrie na čočky.
Anežka Čechová napsal/a:
Já jsem byla vždy s obroučky spokojena a tento rok poprvé zkouším i kontaktní čočky, které mi pomohli i nasadit.
Také mi moc vyhovuje jejich sortiment a i přístup na pobočce.
Tady jsem si koupila své první dioptrické brýle. Kamarádka mi tuhle optiku doporučila a nelituji. Příště se chystám na čočky, s kterými zkušenost nemám, ale ráda bych je začala nosit.
Kontaktní čočky z Grandopticalu nosím asi druhým rokem. Mám ty IWear a velice dobře mi sedí. Ty co jsem měla dřív, tak mi tak trochu vadily, nevím, prostě mi nějak nesedly. O těchto ani nevím, už se mi několikrát stalo, že jsem zapomněla, že je mám )
@Janča Jo ty Iwear mi taky paní prodejkyně doporučovala, když jsem tam byla. Myslím, že to byly nějaké Light pro začátečníky. Jenom jsem je ještě nekoupila, ale určitě si pro ně zajedu po Vánocích.
@Radka38 Jo ty light jsem taky kupovala několikrát a byla jsem spokojená. Teď už nosím ty Hydro, celkem jsem si na čočky zvykla, tak je nosím přes den déle. Ono ne každému sedne konkrétní značka. Ale vyzkoušej a uvidíš.
@Janča Tak jsem si je nakonec koupila. Zatím dobrý, bála jsem se toho nasazování, ale hned napodruhé jsem to docela zvládla. Jinak jsem spokojená, vůbec necítím, že je mám.
Já má s Grandoptical dobrou zkušenost, brýle mám už třetí a vždy je mám i několik let. Reklamovala jsem jenom jednou, ale to bylo potřeba jenom dotáhnou, což udělali hnedka.
V dubnu 2021 jsem si koupil v Grant Optikal brýle dioptrické za 3000,kč. Za 2 roky a 4 měsíce mě praskla obroučka. Takže po záruce. V Grant Optikal Arkády Praha 4. Prodavačka se mi nesnažila pomoci, ale snažila se mi prodat další nové brýle. Doporučila mi najít si jinou opravnu. Protože v Arkádách nepoužívají letovačku. To jsem v klidu pochopil. Chtěl jsem si teda objednat prasklou obroučku a přemontovat držáky za uši. To nešlo. Tak jsem chtě přehodit moje skla do jiných obrouček. To nešlo. Nabízela mi stejné obroučky za 2.200. Nevím co stojí montáž skel. Stejné obroučky si už po špatné zkušenosti nekoupím. Takže za jedny a stejné brýle bych zaplatil nakonec 5.200 kč. Podotýkám,že obroučka mi praskla při čtení a né vlivem špatné manipulace. Z celé komunikace jsem měl špatný dojem. Koupit,zaplatit a co se stalo za dveřmi naší prodejny nás nezajímá. Zákazníku hledej si pomoc jinde.
petr1landa@seznam.cz
petr1landa@seznam.cz
No to jo, taky jsem se koukala, že je teď docela dobrá sleva na multifokální brýle. Už nějakou dobu se chystám ty své vyměnit a stále to odkládám, protože nikdy není čas. Tak bych si tam mohla konečně tenhle týden po práci zajít.
Já teda brýle nenosím, ale byla jsem na měření zraku a super. Vždycky jsem chodila jenom k očaři, ale co jsem vyzkoušela to měření u nás v Grandu, tak chodím jenom sem jednou za rok - dva.
Optika je to dobrá, byla jsem tam několikrát a vždy jsem byla spokojená i s nákupem i s optičkami.
Já mám sluneční brýle, co jsem si v Edenu kupovala před třema lety. Byly sice dražší, protože jsou značkový, ale mám je moc ráda. No příští rok chci nové, tak se po novém roce půjdu na nějaké podívat, myslím, že by mohla být i nějaká lepší akce, co někdy kouknu na webovky, tak jsou slevy docela často.
A prosím vás, jak často si měníte brýle (teda obroučky)? Mám kamarádku a ta je má snad každé dva roky nové. Mně přijde docela hodně, dávat každé dva roky několik tisíc za nové.
Tak myslím, že to je na každém, jak často je ochotný měnit, ne? Moje máma ta má jedny na x let, ta teda jenom tak nevymění za nové:-)
@Miluše U mě to bývá tak jednou za 3 nebo 4 roky. Vždy koupím výhodně, těch akcí v Grandopticalu bývá hodně a musím říct, že jsem koupila brýle i za fakt skvělé ceny.
Tak já mám jedny z grandopticalu asi víc jak 5 let a teda rozloučit se s nimi nechci. Prostě jsem stará škola a pokud vydrží, tak je budu nosit:-)
Paula napsal/a:
Tak já mám jedny z grandopticalu asi víc jak 5 let a teda rozloučit se s nimi nechci. Prostě jsem stará škola a pokud vydrží, tak je budu nosit:-)
Tak to dává asi smysl, proč bys měnila, pokud jsou stále dobrý. Možná záleží i na penězích, ne každý si může dovolit měnit brýle často. Je pravda, že ty kámošce rodiče dopřávají hodně.
Pokud je kvalita dobrá, tak brýle vydrží. U mě to tak zatím bylo. A já mám ráda klasické obroučky a ty jsou zatím stále v módě, takže proč bych je tak často měnila.
Přesně, já jsem s nimi spokojená, nic jim není a slouží dobře.
Já navštěvuji pobočku v Butovicích už několik let a mám to tam moc ráda. Nejenže je kvalita brýlí dobrá, ale mají moc šikovné a milé optičky, kvůli kterým se ráda vracím.
Minulý měsíc jsem u nich poprvé vyzkoušela měření zraku a byla jsem spokojená. Skvělá dostupnost termínů. Doposud jsem chodila jenom k oční, ale od teď budu tuhle službu využívat pravidelně pokud to půjde.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 1 Příspěvků
- 758 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Paulie
21 srp 2018 05:43
-
- 1 Příspěvků
- 1124 Zobrazení