Re: Oční klinika horní počernice recenze?
Ještě bych dodala, že jde o kratičkou operaci, že to není hodinová operace v narkóze, takže mi to nepřišlo tak strašný, když jsem se k operaci odhodlala. Jsem po relexu v Počernické klinice a myslím si, že jsem nemohla zvolit líp, vše bylo podle mých představ.
Přesně tak, když už platíš tak to má být tip top.
Mě dělali relex před rokem na klinice v Horních Počernicích a ťip ťop to bylo. Oči mám od tý doby jako vyměněný a vše se obešlo bez problémů.
Já měla po operaci pocit sušších očí, ale vyřešilo se to kapkami a cca za měsíc bylo vše ok.
Já kapala asi dva týdny po operaci a pak už nebylo potřeba, oči se srovnaly. Když jsem byla na první kontrole po operaci na klinice v Počernicích, tak doktor říkal, že se to může stát a řeší se to kapkami a každému to zabere jiný čas než se oči vyrovnají se zásahem.
O suchých očích jsem četl, že se to může stát, ale mě to naštěstí nepotkalo, neměl jsem žádné problémy po operaci očí na klinice. Je to jak píšeš, může se to stát, ale nemusí.
Já všechny podrobné informace dostal od doktora už před laserovým výkonem, který jsem měl v Horních Počernicích. Komunikace s doktorem je důležitá, zeptat se na věci, kterým ohledně operace očí nerozumím.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek