Všeobecná online poradna, auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství ,společnost, móda, zvířata.
Odpovědět    Bez odpovědí   
Oldřich Zvára

Kam napsat babišovi?

• Odpovědět

Nový příspěvekod Oldřich Zvára » 22 bře 2018 22:24

Kam napsat babišovi?

Babiš24
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Babiš24 » 06 pro 2018 22:34

Oldřich Zvára napsal/a:    
Kam napsat babišovi?

Dobrý den pane Babiš,mám už toho všeho dost,na celý měsíc mi zbívá 5 let po ovdovění 3500kč,nemám ani na léky,jsem dost nemocná,nemohu chodit od plotének,auto je mi vším,dnes mi došlo že se mi zvedne od nového roku elektrika asi 521kč,měs.záloha,nekoukám ani vubec už na Tv,přidáte na duchody,nechte se vysmát,nedá se žit,být trochu schopná jdu dělat,na co je duchod,k hovnu,makej celý život,však ty nahoře se budou mít dobře!!!!!!

mowla
Příspěvků 341
Registrován 13 črc 2017 16:26
  • Odpovědět

Nový příspěvekod mowla » 07 pro 2018 18:32

Babiš24 napsal/a:    
Dobrý den pane Babiš,...

:lol: :lol: :lol:

Líp to napsal Nohavica:
"Pane prezidente a ještě stěžuju si
že mi podražili pivo jogurty párky i trolejbusy
i poštovní známky i bločky na poznámky
i telecí plecko Řecko i Německo - prostě všecko."
___
Ale k dotazu - chceš-li napsat Babišovi, pak můžeš - třeba tady - http://www.psp.cz/sqw/detail.sqw?id=6150 .
;)

sponstop@seznam.cz
  • Odpovědět

Nový příspěvekod sponstop@seznam.cz » 22 dub 2019 20:58

dobry podvečer Pane Babiš chci Vam napsat ohledně rasizmu včechach namorvě a ve slesku . Kazdy. znas musi vědět hodnotu , sveho slušneho chovani u romu se musi uz od rodiču . Ja vim jak to rozlousknout ten ořišek. Potreboval bych prostor ktomu abych mohl začit stim problemem. 1. začal bych u rodiču a skončil bych u děti. Chcou žit jak druzi musi pracovat, velky omyl je ty lidi co sou ted tam je velka chyba . BEROU DOTACE ktere nejsou určeny těm kteři to potřebujou. RASISMUS je nemoc a kdyz to nechame tak bude to čim dal horši. spozdravem ivan

Babiš24
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Babiš24 » 14 bře 2020 13:52

Vážený p.Babiš mrzí mě,že cokoliv v téhle republice se stane špatného,všechno se svádí na Vaší osobu,copak tady nikdy nebyl jiný premiér?Pracuji v sociálních službách takže také nemám na rozhazování,ale že bych to měla svádět na Vás...Podle mě jste slušný človek a vážím si Vás.v čase coronaviru kdy má vláda spoustu starostí jak náš stát ochránit a předcházet nejhoršímu Vám přeji hodně sil a bůh s námi všemi Dagmar

Hana Košacká
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Hana Košacká » 23 bře 2020 11:50

Oldřich Zvára napsal/a:    
Kam napsat babišovi?

Vážený pane premiere,děkuji vám za vše co v této době pro nas delate a urcite souhlasím s vasimi pokyny,např,otevírací doby od 8hod do 9hod.pro důchodce atd.atd.atd.
Pevné zdraví Vám a rodině přeje t.č.důchodkyně HK.
p.s.kdyby vas nebylo,kde bychom už dávno byli......

Jakub Nechanický
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Jakub Nechanický » 25 dub 2020 00:17

Dobrý den,jsem občan ČR ale žiji v Německu a pracuji tu, kvůli situaci která je způsobena virem sars-2-cov-19, nemohu jet za rodinou nemohu si dojet pro osobní věci jelikož nejsem jako pendler, můžete mi prosím říci jak dlouho s tou komedií budete pokračovat kterou předvádite v ČR, jako politici sibstoho děláte prdel s po láskou co má 2 metry ale když máte projev který jste jako grupa předvedli tak nedodržujete ty 2 metry sami.... Hlavně že máte roušku kterou si ani nevimenite, po určité době, děláte jednu botu za druhou a chcete něco zakazovat a poučovat zrovna vi.... Ministři k hovnu upripne jen banda zlodeju,, víte maximálně jak si namastit kapsu a tím to hasne nevím zrovna u vás co jste kdy pro lidi v ČR udělal, maximálně vím jen o kauzach jak jste si jen sám sobě prilepsil díky s pozdravem nasranej občan..

Jakub Nechanický
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Jakub Nechanický » 25 dub 2020 00:20

Dobrý den,jsem občan ČR ale žiji v Německu a pracuji tu, kvůli situaci která je způsobena virem sars-2-cov-19, nemohu jet za rodinou nemohu si dojet pro osobní věci jelikož nejsem jako pendler, můžete mi prosím říci jak dlouho s tou komedií budete pokračovat kterou předvádite v ČR, jako politici si z toho děláte prdel s pomláskou co má 2 metry ale když máte projev který jste jako grupa předvedli tak nedodržujete ty 2 metry sami.... Hlavně že máte roušku kterou si ani nevimenite, po určité době, děláte jednu botu za druhou a chcete něco zakazovat a poučovat zrovna vi.... Ministři k hovnu upripne jen banda zlodeju,, víte maximálně jak si namastit kapsu a tím to hasne nevím zrovna u vás co jste kdy pro lidi v ČR udělal, maximálně vím jen o kauzach jak jste si jen sám sobě prilepsil díky s pozdravem nasranej občan..

karel.kora
  • Odpovědět

Nový příspěvekod karel.kora » 14 led 2021 19:23

Prosím nenechte se ZNECHUTIT Fijalou aspol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-y :D

staramilena@centrum.cz
  • Odpovědět

Nový příspěvekod staramilena@centrum.cz » 04 lis 2021 09:14

Vážený pane premiére, na IT se píše, že další vlna covidu je zde. Také čteme, že policie a hygienici by měli začít dělat kontroly v restauracích a na dalších pracovištích. Chtěla bych se zeptat, proč se nedělají kontroly a nedávají pokuty za nenošení roušek v MHD? Když jedu tramvají, jedna třetina cestujících roušku nemá, druhá třetina ji má nasazenou jako módní doplněk na bradě, pod nosem. Jsou to většinou mladí lidé a také hlavně muži, kteří toto nařízení nerespektují. Pokud je upozorníte, jsou většinou agresivní a arogantní. Pokud nechtějí pravidla dodržovat, ať chodí pěšky. Myslím si, že tady je jeden z velkých důvodů, proč se pandemie tak rychle šíří a něco by se s tím mělo dělat. Milena

• Podobná témata
    Poslední příspěvek
  •    Co je elektronická kniha?
       od NickName » 18 dub 2018 20:30 »
    0 Příspěvků
    640 Zobrazení
    Poslední příspěvek od NickName
    18 dub 2018 20:30
  •    Co znamena lock?
       od Denis Novotný » 27 pro 2018 07:12 »
    0 Příspěvků
    712 Zobrazení