Proč se dává do masa rychlosůl?

Odeslat odpověď


Ochrana proti spamu (neregistrovaný uživatel)
Smajlíci
:-)( :-xx :-n :-y :-pa :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :oops: :cry: :*( :twisted: :roll: :!: :?: :idea: -:u -:-/ /:/) I-:( :/-p :-/n :-ch :-t :-:u a:-) /n/
Přehled tématu
   

Klikněte na "Přidat soubory" a zvolte obrázek z PC. Pak nezapomeňte kliknout na "Umístit do příspěvku".

Re: Proč se dává do masa rychlosůl?

Příspěvek od Vojtěch Čapek » 01 lis 2018 10:23

Někdo říká že je to škodlivé někdo že ne. Já se snažím spíš kupovat výrobky bez rychlosoli.

Re: Proč se dává do masa rychlosůl?

Příspěvek od Iveta Wagnerová » 01 lis 2018 10:22

Rychlosůl se používá z toho důvodu aby bylo maso dříve připravené například na uzení.

Proč se dává do masa rychlosůl?

Příspěvek od Pavla Sasínová » 01 lis 2018 10:21

Proč někteří řezníci dávají do masa rychlosůl?

Nahoru