Příspěvek od Ann » 08 lis 2018 14:52
Z ohryzků z jablek se vyrábí domácí jablečný ocet. Nalámou se, nebo nakrájí na kousky a přelijí obyčejnou vodou a nechají vykvasit. Trvá to asi deset dní. Pak vše přecedíš a máš jablečný ocet.
Já to ale nedělám. U nás je likvidátor ohryzků náš pes. Jablko se okouše dokola a ohryzek podá psovi. Ušetří se tím místo v odpadkovém koši.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Branaher.cz
a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz.
a proto je doporučuji.
Z ohryzků z jablek se vyrábí domácí jablečný ocet. Nalámou se, nebo nakrájí na kousky a přelijí obyčejnou vodou a nechají vykvasit. Trvá to asi deset dní. Pak vše přecedíš a máš jablečný ocet.
Já to ale nedělám. U nás je likvidátor ohryzků náš pes. Jablko se okouše dokola a ohryzek podá psovi. Ušetří se tím místo v odpadkovém koši. ;)
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Branaher.cz
a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz.
a proto je doporučuji.