Miki napsal/a:
To máš pravdu s tou barvou. Přitom když jsem to vypnul tak byly ještě docela světlé. Nechápu že to ještě tak dlouho vařilo až to ztmavlo.
Inu - škvařené sádlo je třeba "vypnout", dokud jsou škvarky ještě docela světlounké (max. lehce nazlátlé, písková či tmavší barva už jsou 'pozdě').
Neboj - na to časem přijdeš (lépe je škvařit pomaleji)...
A co včil s tím?
Škvarky namel na jemné šajbě (mlýnek na maso, doufám, máš) - tak 7/3.
Pak přimíchej trochu sádla (do konzistence pomazánky), dokořeň a osol - a máš bezva škvarkovou pomazánku (ideálně na čerstvý chleba s cibulí).
[quote="Miki"]To máš pravdu s tou barvou. Přitom když jsem to vypnul tak byly ještě docela světlé. Nechápu že to ještě tak dlouho vařilo až to ztmavlo.[/quote]
Inu - škvařené sádlo je třeba "vypnout", dokud jsou škvarky ještě docela světlounké (max. lehce nazlátlé, písková či tmavší barva už jsou 'pozdě').
Neboj - na to časem přijdeš (lépe je škvařit pomaleji)...
;)
A co včil s tím?
Škvarky namel na jemné šajbě (mlýnek na maso, doufám, máš) - tak 7/3.
Pak přimíchej trochu sádla (do konzistence pomazánky), dokořeň a osol - a máš bezva škvarkovou pomazánku (ideálně na čerstvý chleba s cibulí).
;)