Příspěvek od prasák » 16 led 2018 07:56
Při škvaření sádla postupuji následujícím způsobem. Sádlo nakrájíme na malé kostičky. Přidám do hrnku a postupně zahřívám aby se sádlo nepřipálilo. Nepřidávám žádný olej. Po chvilce pustí šťávu sádlo samo. Za téměř stálého míchání sádlo uvařím než začne měnit barvu a tmavnout. Je zapotřebí ho včas vypnout než bude spálené. Poté nechám vychladnout.
Při škvaření sádla postupuji následujícím způsobem. Sádlo nakrájíme na malé kostičky. Přidám do hrnku a postupně zahřívám aby se sádlo nepřipálilo. Nepřidávám žádný olej. Po chvilce pustí šťávu sádlo samo. Za téměř stálého míchání sádlo uvařím než začne měnit barvu a tmavnout. Je zapotřebí ho včas vypnout než bude spálené. Poté nechám vychladnout.