Kam investovat peníze na zhodnocení?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz sám investuji na Portu.cz
a proto je doporučuji.
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Re: Kam investovat peníze na zhodnocení?
Před inflací se peníze teďka celkem těžko chrání a já doufám, že co nejdřív to klesne pod dvojciferné číslo, ale asi to jen tak nebude no. Pravidelně investuji na Bondsteru, kde se pohybuju s výnosem kolem 10% a to není špatný, kde to dneska seženete. Je tam možnost slušné diverzifikace do více úvěrů, takže to člověk nesází jen na jednu kartu.
Za poslední tři roky se mi podařilo našetřit nějaký peníze a zvažuju, že bych je někde smysluplně zainvestoval s vidinou toho, že bych je tam nechal i delší dobu, ty krátkodobý investice mi zatím nedávají v tuhle chvíli tolik smysl. Myslíte si, že je Bondster proto třeba vhodný prostor a má smysl pro mě o něm uvažovat? díky
Hmm zajímavý pohled na věc, ale každého věc, řekl bych, že na Bondsteru najdete právě že obě varianty, krátkodobý tak i dlouhodobý investice. Já jsem se tam regnul už před dvěma roky a s zhodnocováním tam pokračuju dál.
To je pak dobrá kombinace, s tím by se eventuelně dalo i pracovat a případně nakombinovat, když mi tu tvrdíte o možnosti diverzifikace. A berou si tu případně za to něco, že tu budu investovat?
Myslím si, že těch úvěrů a možností je tu tolik, že kolikrát si říkám, že je toho tu někdy až moc, ale mně běží autoinvest, který tu investuje za mě, takže to mám ulehčený už nějakou dobu. A za registraci tu nic nedáte.
Vitku k vaší otázce, ano registrace je zadarmo jak tu píše Dan a pak ještě za investice, ale tam se to dělí podle toho na kterém je to tržišti. Za eurový investice si Bondster nic nebere a CZ investice si berou 1% ročně z proinvestované částky, což nikoho nezruinuje.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz sám investuji na Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz sám investuji na Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 2 Příspěvků
- 3289 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Jitule
09 dub 2018 10:17