Jak se staví sen extra přihláška?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
">
Victoria Milan
a proto je doporučuji.
https://media.go2speed.org/brand/files/espolupracecz/1137/VictoriaMilan.zip
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Invia.cz
a proto je doporučuji.
Re: Jak se staví sen extra přihláška?
Dobrý den , měla bych přání pro svou skoro tchýni a jejího nemocnýho syna . Ctěla bych pro ně dva pokoje a pokud by bylo možné tak i kuchyn . Paní Jurásková říkám jí babička tak ta se stará o nemocného syna , který má od sedmi let cukrovku a ted je hodně špatný jeho zdravotní stav , nevidí a musí chodit třikrát týdně na dyalízu . Nemá čas ani sama na sebe tak bych chtěla touto cestou jí poděkovat a opravdu dát klobouk dolů zato vše co dělá . Opravdu to nemá podle mě jednoduché a tak tímto a touto cestou bych jí chtěla poděkovat a říct jí , že ji zato vše děkujem a ceníme si jí . Opravdu bych byla strašně moc ráda kdyby ste jí vybrali . Nikdo o tomto plánu neví je to takové velké překvapení kdyby to teda vyšlo . Strašně mockrát děkuji a snad se to povede . Já se jmenuji Červíková Ludmila 737300133 a kdyby bylo potřeba tak napíši i svůj e meil : mi.bzuk@seznam.cz
Dobrý den sleduji Váš pořad dost dlouho tak jsem se rozhodla napsat přihlášku pro syna.Můj syn koupil dům v malé vesničce, do kterého strká penízky a nikde to není vidět. Proto bych mu chtěla splnit sen . Chtěl by moc udělat podkroví je to jedna místnost ktera by složila jako herna pro děti a soc.zařízení dále schodiště dolů a malou chodbičku. Jak bych byla moc rada kdyby jste nas vybrali.Děkuji a přeji hezký den
Dobrý den,nevím zda jsem správně,ale chtěla bych nás přihlásit do pořadu :Jak se staví sen Extra. Starám se 21let o syna Martina jsem opatrovník a sama mám zdr.problém Kronovu chorobu 3rok jezdím na Bulovku každých 14 dní injekce bioléčby měla jsem zánět tl.střeva.Máme 45 let byt kde se mi syn narodil a nemám šanci nám předělat umakart.koupelnu,staré rozvody,ale hlavně pro syna pokojík aby mohl v klidu žít v normálním prostředí. A kdyby prosím šla udělat i kuchyňka budu moc šťastná. Jsme zde spolu,jeden pro druhého. Nemám již nikoho kdo by nám pomohl. Tak se s velikou prosbou obracím na Vás,vím,že nás co potřebujeme je moc. Dívám se leta na Ivu Kubelkovou nádherně pořad vede a všichni jste moc prima. Bojím se už tu v bytě abych nevytopila sousedy a i té elektřiny je vše už nadoraz. Syn má duševní nemoc,cukrovku na insulinu,málo slyší, lymfedem pr.bérce,ale na pomoc nárok nemá. Chtěla bych mu to tu zkulturnit dokud mne má. Libuše Vaverková z Prahy 8 Čimice,Okořská342/4 18100 tel.606430191 děkujeme i když nic nevím. Snad to posílám dobře.

Magdaléna napsal/a:
DOBRÝ DEN. PROSÍM O ZAŘAZENÍ DO POŘADU JAK SE STAVÍ SEN EXTRA. JEDNÁ SE ADAPTACI KOUPELNY T.J. ZŘÍZENÍ SPRCHOVÉHO KOUTU A VOLNĚJŠÍ USPOŘÁDÁNÍ K POHYBU UVNITŘ VČETNĚ PRAČKY A UMYVADLA. MANŽELKA JE PO CÉVNÍ PŘÍHODĚ NOHY A MÁ DVOJNÁSOBNÝ BY-PAS A K TOMU OMEZENÝ POHYB Z DŮVODU ŠPATNÉHO KYČLE. ROVNĚŽ ÚPRAVY WC V PANELOVÉM BYTĚ. OBĚMA NÁM JE PŘES 80 LET A PŘIVÍTALI BYCHOM TUTO ÚPRAVU V CO NEJKRATŠÍ DOBĚ. ŽÁDOST JSEM POSÍLAL 3x V MINULOSTI A FOTO Z UVEDENÝCH MÍSTNOSTÍ, URČITĚ BUDOU V ARCHIVU. BYLI BYCHOM RÁDI, KDYBY SE TOHO UJALA PÍ.KUBELKOVÁ S JEJJÍMI ARCHITEKTY.
PŘEDEM DÍKY A JSEM S POZDRAVEM NOVOTNÝ JIŘÍ
Magdaléna napsal/a:
Dobrý den. Po shlédnutí dnešního vašeho krásného a dojemného pořadu,který zbavil mnoha starostí a udělal hodně radosti potřebné rodině bez otce bych chtěla poprosit o pomoc pro rodinu mého vnuka s jeho rodinou, která se v létě rozroste o dva kluky. V současnosti mají malou ještě ne tříletou holčičku o kterou se příkladně starají. Vnuk má časově náročnou práci a nastávající mamina pracovala v sociální sféře a i dnes tak občas brigádničí. V současné době se z malinkého podkrovního bytu,kde se topí tuhými palivy nebo klimatizací , která mamině ubírá kyslík nebo nevím proč se jí špatně dýchá a to dýchá za tři. Musí se tedy přestěhovat do bytu v Českém Krumlově 1+2 ve čtvrtém patře malých rozměrů a nevhodného dispozičního řešení. Bytový dům je bez výtahu, který se v budoucnu má realizovat. Je to celé taková situce ve které bych jim já, babička 75 let chtěla alespon tímto způsobem chtěla pomoci. Proto vás prosím jestli by bylo možné mému dopisu věnovat pozornost. Děkuji Jana Bucharová, Karlovy Vary mob.:721955988
Přeji krásný pohodový den a slunce v duši, budeme jej asi všichni v této době potřebovat. Váš pořad sleduji skoro pravidelně a mám rád proměny. Sám jsem v životě dost stavebních proměn provedl ale momentálně se léčím s nemocí, která se mi po roku a půl vrátila. Jsem asi jeden z mála mužů který vám píše, možná jediný ale chci vás poprosit o zařazení do proměny vašeho pořadu ( Jak se staví sen extra ). Tímto bych chtěl poděkovat své přítelkyni, která mi pomáhá, radí a drží v pohodovém stavu. Velmi dobře vaří a peče cukroví, tak jsem se rozhodl pro vaší pomoc a splnit ji přání. Přála by si novou kuchyň a obývací pokoj. Děkuji moc a přeji hlavně hodně zdraví. S pozdravem z moravy ( Mikulovsko) Fiala Jaroslav.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s "> Victoria Milan a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Invia.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s "> Victoria Milan a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Invia.cz a proto je doporučuji.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 1 Příspěvků
- 629 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od prasák
28 led 2018 08:31