Všeobecná online poradna, auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství ,společnost, móda, zvířata.
Odpovědět    Bez odpovědí   
Jana

Pomoc pro paní Ilonku

• Odpovědět

Nový příspěvekod Jana » 05 srp 2018 12:20

Dobrý den přeji,
Ráda bych napsala stručně o mé kamarádce v nouzi,je nemocná s RS , manžel jí po 25letech řekl,že s ní nechce dál žít,má dva dospělé syny ,které dosti negativně ovlivnuje jejich otec /byv.manžel kamarádky/Potřebovala by nutně někoho kdo by jí zrenovoval bydlení ,tak aby se mohla bezpečně pohybovat bez náhlých urazu.rozvodem a ruznymi nabalenými problemy se dostala na psychicke dno ,což jí v nemoci velmi ztěžuje další bytí.Sama je schopná si maximálně vyprat uvařit a dojet cca někam něco málo nakoupit ,ale ne vymalovat,sestavit nabytek a doopravit co je nutne.Potřebovala by nutně rekonstrukci koupelny-vana za sprchu a umyvadlo které je tam na skřínce nepřipevněné ke zdi.Toaleta je také nějaká kaput vrací se obsah zpět. Je tam potřeba zřejmě vybourat příčku a sestavit skříně ,materiál má ve sklepě z puvodního bytu,možno použit,byt by se prosvetlil a měla by více prostoru.Synové jsou nepoužitelní , maximálně ,kdyby jim něco dala tak by asi přijuchali,jinak ne. Tragedie,já sama jsem jí pomáhala umýt skla na balkoně a sitě , jenže technické věci také nezvládám,to chce odborníka,a pracuji v zahraničí,zkoušela jsem najit někoho na internetu ,ale odpovědi jsou děsné ,paninko v unoru a nebo no tohle je málo , to já nedělám, dělam větší akce a nakonec nic z toho .Neštěstí je i to ,že kamarádce uřady pomohly ke ztrátě ztp,parkovacího místa a ředě jiných příspěvků, perfektní ,ona je sotva pohyblivá ,vlivem léků je oteklá,nemůže dojít po schodech , to jí dělá velké obtíže. No prostě já tu brečím ,nevím jestli vás nějak oslovím,ale strašně bych si -jí to přála ,aby se našla skulinka a hodná duše ,která by věděla o řešení. Z duše moc prosím pomožte jí. Děkuji vám tisíckrát za přečtení .Jana

Matěj Trdelka
Příspěvků 1120
Registrován 06 čer 2017 11:20
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Matěj Trdelka » 06 srp 2018 10:39

Dobrý den. Jediné co mě napadá je ať si zavolá hodinového manžela který tyto práce také zvládne. Šikovný hodinový manžel dokáže dlaždice atd udělat. Těžko sežene někoho kdo by to dělal zadarmo.

• Podobná témata
    Poslední příspěvek
  •    Jak zavarit houby?
       od Pilous 21 » 20 led 2018 05:29 »
    0 Příspěvků
    880 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Pilous 21
    20 led 2018 05:29
  •    Co je mozkový infarkt?
       od Rainhard » 03 dub 2018 22:34 »
    0 Příspěvků
    805 Zobrazení