Při nastěhování do nového bytu kde byly ještě starý nábytek jsem přemýšlel co udělat se starou skříňkou. Jelikož jsem neměl kam dávat zavařeniny, napadlo mě ze skříňky respektive z šuplíků vytvořit...
Plyšové hračky se stávají smetištěm různých roztočů a nejrůznějších zárodků, jež jsou nebezpečné pro děti. Obzvláště pokud děti trpí různými alergiemi. Proto plyšové hračky alespoň jednou za měsíc...
Při konzumaci citronu nebo mandarinky či pomeranče si schovávám oloupané slupky a ty pak dávám na radiátor který během chvíle v zimě krásně provoní celý byt.
Byla u vás na návštěvě parta kuřáků? Postavte do místnosti misku naplněnou octem a nechte ji několik hodin stát. Budete překvapení jak cigaretový zápach z místnosti zmizí.
Tak zvané Vizovické pečivo neslouží ke konzumaci ale vyrábí se z něj ozdoby které mohou zkrášlit například vánoční stromeček. Návod na výrobu domácích ozdob je velice jednoduchý.
Stačí důkladně...
1 Příspěvků
1404 Zobrazení
Poslední příspěvek od Monika Černá 17 pro 2018 15:11
Použití obsahu (rad a návodů) na serveru www.encykloprdie.cz je na vlastní nebezpečí a provozovatel nenese žádnou odpovědnost za případné způsobené škody.