Taky když máte nějaký zdravotní problém tak čekáte jestli se to samo vyléčí a k doktoru vás nikdo nedostane?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Epojisteni.cz
a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Invia.cz
a proto je doporučuji.
Taky chodíte k doktorům až na poslední chvíli?
- Sabina Pavlová
- Příspěvků 217
- Registrován 17 říj 2018 08:54
LUKY napsal/a:
Já ano. Je samozřejmě nejlepší jít co nejdříve aby byla léčba co nejúspěšnější. Čekám ale až to přestane bolet a jdu až na poslední chvíli k lékaři pokud nic nezabírá. A to je špatně.
Tak to já jsem opak a chodím k lékaři hned jak to jde. Zastávám názor, že čím dříve se to začne léčit, tím lépe a zatím to vychází.
I když, můj děda nechodil celý život k zubaři a pak v 60 letech dostal skoro otravu krve a musel si nechat všechny zuby vytrhat a dát nové. Ptala jsem se ho, jestli bylo lepší jít jednou za život k zubaři, nebo chodit pravidelně. Říkal že za tu bolest po 60 letech to nestálo a raději by si nechával pravidelně zuby zkontrolovat a i případně vyvrtat nějaký ten kaz.
Obvykle k doktorům nechodím - leda s úrazy...
Naposledy před necelým rokem zlomená žebra...
Předtím někdy před 12 lety 'přidrcená' ruka, asi rok předtím poleptaná noha, asi rok předtím popáleniny - tehdy se to nějak 'urodilo'...
Předtím asi před 25 lety kýla...
Jo - vlastně chodím pravidelně - od kamaráda si nechávám tak jednou za dva roky předepsat prášky na alergii...
Naposledy před necelým rokem zlomená žebra...
Předtím někdy před 12 lety 'přidrcená' ruka, asi rok předtím poleptaná noha, asi rok předtím popáleniny - tehdy se to nějak 'urodilo'...
Předtím asi před 25 lety kýla...
Jo - vlastně chodím pravidelně - od kamaráda si nechávám tak jednou za dva roky předepsat prášky na alergii...
- Sabina Pavlová
- Příspěvků 217
- Registrován 17 říj 2018 08:54
Já chodím ihned když něco mám, protože se bojím, že pak by třeba řekla pojišťovna že jsem měla přijít dřív a že si to budu muset zaplatit tu léčbu sama.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Epojisteni.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Invia.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Epojisteni.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Invia.cz a proto je doporučuji.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 3 Příspěvků
- 1872 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Sabina Pavlová
13 lis 2018 13:59
-
- 0 Příspěvků
- 2099 Zobrazení