Ahoj, zajímá mne co nejvíc fotíš. Mne to jeden čas taky chytlo, fotila jsem hlavně přírodu a kytky. Ale bohužel jsem neměla kvalitní foťák, jen mobil a tak fotky za moc nestály. Měla jsem kamaráda fotografa a ten mi naposílal spoustu takových fotografií, že jsem se při pohledu na ty své musela stydět. Ty jeho měly cit, dokázaly rozesmát, ale jiné až rozplakat. Bohužel byl hodně nemocný a už mezi námi není. Přesto na něj často vzpomínám.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Invia.cz
a proto je doporučuji.
- Sabina Pavlová
- Příspěvků 217
- Registrován 17 říj 2018 08:54
Fotím z 90 % přírodu. Lidský portrét mám jen jeden a stavby jen někdy. Dlouho jsem šetřila a pak si pořídila Canon EOS 6D . Někdo dává peníze do cigaret, někdo do aut, já do focení a cestování . Není zapotřebí ani cestovat po světě, i v česku je tolik krásných míst. Nechávám si dělat internetové stránky a tam budou moje fotografie zanedlouho. Každá fotografie má svůj název podle situace a pocitů. Budu ráda když na ně pak koukneš.
Sabina Pavlová napsal/a:
Fotím z 90 % přírodu. Lidský portrét mám jen jeden a stavby jen někdy. Dlouho jsem šetřila a pak si pořídila Canon EOS 6D . Někdo dává peníze do cigaret, někdo do aut, já do focení a cestování . Není zapotřebí ani cestovat po světě, i v česku je tolik krásných míst. Nechávám si dělat internetové stránky a tam budou moje fotografie zanedlouho. Každá fotografie má svůj název podle situace a pocitů. Budu ráda když na ně pak koukneš.
Kouknu moc ráda.
- Sabina Pavlová
- Příspěvků 217
Ann napsal/a:
Kouknu moc ráda.
Jeden kamarád nechápe proč má každá moje fotka nějaké jméno nebo název. Já to tak prostě cítím. Miluji když si prohlížím fotografie a vzpomínám. Ten název tomu dodá ještě větší aroma .
- Sabina Pavlová
- Příspěvků 217
LUKY napsal/a:
Jaký program Sabino používáš na úpravu fotek? Já taky trošku fotím, ale jen na mobil Honor 6. Takže ty fotky nejsou moc kvalitní jako když máš zrcadlovku. Hlavně ve tmě je to úplně na prd.
Převážně Adobe Photoshop který je jeden z nejlepších programů. Ale i Zoner Photo Studio X.
Každý si myslí že udělat fotku je hned. Pokud má být ale opravdu kvalitní, tak jsou to někdy i hodiny úprav .
Sabina Pavlová napsal/a:
Každý si myslí že udělat fotku je hned. Pokud má být ale opravdu kvalitní, tak jsou to někdy i hodiny úprav .
Přesně tak. Když má mít fotka duši, jinak to nejde. O to víc se na ty tvé těším.
A zuřím, když vidím zveřejňovat kradené fotografie bez uvedení autora.
- Sabina Pavlová
- Příspěvků 217
Ann napsal/a:
A zuřím, když vidím zveřejňovat kradené fotografie bez uvedení autora.
To je bohužel velký problém no. Hodně lidí vyhledá na internetu fotografii a pak ji dávají všude možně a autorská práva vůbec neřeší. Vůbec si neuvědomí že na to musel někdo koupit dobrou techniku, dojít to vyfotit, upravit....Poznámka majitele:
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 2 Příspěvků
- 3379 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od PavelKovarik
28 črc 2020 14:24
-
- 0 Příspěvků
- 3321 Zobrazení