Je způsob jak ještě využít ohryzky z ostrouhaných jablek? Třeba na čaj nebo tak. Máte s tím někdo zkušenosti?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Branaher.cz
a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz.
a proto je doporučuji.
Re: Jak využít ohryzky z jablek?
V jedné nejmenované jídelně dělali z těch ohryzků štrůdl. Když si tam tenkrát jeden pán stěžoval tak mu bylo řečeno že pecky z jablek jsou zdravé tak to melou i s tím ohryzkem.
Jestli by to šlo nasušit a pak použít do čaje těžko říct. Osobně bych to nezkoušel.
Jestli by to šlo nasušit a pak použít do čaje těžko říct. Osobně bych to nezkoušel.
Re: Jak využít ohryzky z jablek?
Z ohryzků z jablek se vyrábí domácí jablečný ocet. Nalámou se, nebo nakrájí na kousky a přelijí obyčejnou vodou a nechají vykvasit. Trvá to asi deset dní. Pak vše přecedíš a máš jablečný ocet.
Já to ale nedělám. U nás je likvidátor ohryzků náš pes. Jablko se okouše dokola a ohryzek podá psovi. Ušetří se tím místo v odpadkovém koši. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Branaher.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz. a proto je doporučuji.
Já to ale nedělám. U nás je likvidátor ohryzků náš pes. Jablko se okouše dokola a ohryzek podá psovi. Ušetří se tím místo v odpadkovém koši. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Branaher.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz. a proto je doporučuji.