Ukradený pytel brambor před barákem
Opět k tomu jak se krade. Dneska na mě zvoní kamarádka že nám přivezla pytel domácích brambor 50 kg. Vidím z okna jak ho dává ke vchodu a odjíždí. Poděkoval jsem a šel dolu. Než jsem se oblékl a seběhl z přízemí , mohlo to být tak 2 minuty, tak pytel brambor nikde.
No ty máš vážně smůlu, pár facek je pro takové málo. Ruce bych jim sekala, pak by si snad rozmysleli brát to, co jim nepatří.
Nám jednou v noci vlezl zlodějíček až do domu. Všichni jsme byli doma a spali. Pes sice štěkal, ale myslela jsem si, že jen vidí venku kočku. Také bydlím v přízemí, byla jsem hned na ráně, zloděj ale vzal jen kolo, které stálo v předsíni a dál už nešel. Tak jsem vlastně měla štěstí.
Nám jednou v noci vlezl zlodějíček až do domu. Všichni jsme byli doma a spali. Pes sice štěkal, ale myslela jsem si, že jen vidí venku kočku. Také bydlím v přízemí, byla jsem hned na ráně, zloděj ale vzal jen kolo, které stálo v předsíni a dál už nešel. Tak jsem vlastně měla štěstí.
Ano, bydlíme v domku tři rodiny, kdo přijde poslední zamyká a nechává klíč vodorovně v zámku. Ráno bylo odemčeno a zámek neporušený. Jen to kolo bylo pryč. Ti prevíti už to vážně umí. Ale pravda je, že to jsme ještě měli jen obyčejný zámek. Už jsme se poučili.
Ano, ten druhý den ráno byl klíč vodorovné poloze. Jen zamčeno nebylo.
Ale už to neřeš, jestli se doma bojíš, pořiď si kvalitní zámek a krátký řetěz na dveře, aby nešly z venku prostrčit štípačky. To nikdo tiše neotevře a rámus tě probudí. Není to tak drahé.
Ale už to neřeš, jestli se doma bojíš, pořiď si kvalitní zámek a krátký řetěz na dveře, aby nešly z venku prostrčit štípačky. To nikdo tiše neotevře a rámus tě probudí. Není to tak drahé.