Já v něco takového věřím. Myslím si že to možné je. Dvakrát v životě mě volala telefonem máma že se něco stalo s bráchou. Jednou naboural v autě a podruhé spadl na stavbě. Zajímavé bylo, že to vždy tušila aniž by to věděla. Skoro nikdy se mu nemohla dovolat. Samozřejmě ani v ten den nehody. To mě ale volala na rozdíl od jiných dní že se s ním něco stalo. Jak by jinak mohla vědět v tyto dvě události že se zrovna něco stalo? Musí něco takového existovat.
Já slyšela podobný případ, jen opačně. Kamarádka mi vyprávěla, že její maminka, která trávila čas sama na chatě si chtěla přiložit do kamen a jak se sehnula pro kyblík s uhlím, dostala slabou mozkovou mrtvici. Zůstala tam ležet ochrnutá vedle kamen.
Kamarádka byla v práci a najednou jí přepadla zimnice a silné nutkání jet se na chatu podívat. Normálně tam jezdili až v pátek, ale toto se stalo ve středu. Omluvila se v práci a vyrazila hned. Našla tam mámu ležet a zavolala sanitku.
Naštěstí včas. Její mámu zachránili a dokonce nemá ani žádné následky.
Kamarádka byla v práci a najednou jí přepadla zimnice a silné nutkání jet se na chatu podívat. Normálně tam jezdili až v pátek, ale toto se stalo ve středu. Omluvila se v práci a vyrazila hned. Našla tam mámu ležet a zavolala sanitku.
Naštěstí včas. Její mámu zachránili a dokonce nemá ani žádné následky.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 2 Příspěvků
- 3258 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Sabina Pavlová
02 lis 2018 16:51
-
- 5 Příspěvků
- 2655 Zobrazení