Ann
Příspěvků 600
Registrován 17 říj 2018 07:00

Může fungovat přenos myšlenek na dálku?

• Odpovědět

Nový příspěvekod Ann » 01 pro 2018 13:13

Myslím mezi lidmi, kteří se dobře znají, třeba příbuznými. Slyšela jsem, že to možné je, ale vyžaduje to plné soustředění a každý to nedokáže.

Pedro
Příspěvků 191
Registrován 23 říj 2018 18:50
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Pedro » 03 pro 2018 12:23

Já v něco takového věřím. Myslím si že to možné je. Dvakrát v životě mě volala telefonem máma že se něco stalo s bráchou. Jednou naboural v autě a podruhé spadl na stavbě. Zajímavé bylo, že to vždy tušila aniž by to věděla. Skoro nikdy se mu nemohla dovolat. Samozřejmě ani v ten den nehody. To mě ale volala na rozdíl od jiných dní že se s ním něco stalo. Jak by jinak mohla vědět v tyto dvě události že se zrovna něco stalo? Musí něco takového existovat.

Ann
Příspěvků 600
Registrován 17 říj 2018 07:00
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Ann » 03 pro 2018 15:29

Já slyšela podobný případ, jen opačně. Kamarádka mi vyprávěla, že její maminka, která trávila čas sama na chatě si chtěla přiložit do kamen a jak se sehnula pro kyblík s uhlím, dostala slabou mozkovou mrtvici. Zůstala tam ležet ochrnutá vedle kamen.
Kamarádka byla v práci a najednou jí přepadla zimnice a silné nutkání jet se na chatu podívat. Normálně tam jezdili až v pátek, ale toto se stalo ve středu. Omluvila se v práci a vyrazila hned. Našla tam mámu ležet a zavolala sanitku.
Naštěstí včas. Její mámu zachránili a dokonce nemá ani žádné následky.

• Podobná témata
    Poslední příspěvek