Kulinářské zajímavosti a gastronomické tipy včetně vyzkoušených postupů. Návody do kuchyně.
Uživatelský avatar
Matěj Trdelka
Příspěvků 1120
Registrován 06 čer 2017 11:20

Jak uvařit jemné a šťavnaté játra nebo ledvinky


  • Odpovědět

Nový příspěvekod Matěj Trdelka » 24 led 2019 13:40

Vnitřnosti jako játra nebo ledvinky před přípravou naložte asi na dvě hodiny do mléka. Budou obzvláště jemné a šťavnaté.




  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  •    Když potřebujete jen pár kapek citronu
       od LUKY » 18 říj 2018 11:20 »
    0 Příspěvků
    1974 Zobrazení
    Poslední příspěvek od LUKY
    18 říj 2018 11:20
  •    Jak plnit sklenici horkou tekutinou aby nepraskla
       od Lubka » 01 říj 2018 23:29 »
    0 Příspěvků
    2150 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Lubka
    01 říj 2018 23:29
  •    Jak snadno přilepit etikety na sklenice
       od Paulie » 09 říj 2018 13:53 »
    0 Příspěvků
    1940 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Paulie
    09 říj 2018 13:53
  •    K čemu všemu se dá použít citron
       od Sandra » 08 říj 2018 08:48 »
    0 Příspěvků
    1894 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Sandra
    08 říj 2018 08:48
  •    Párky při ohřívání už neprasknou
       od Jitule » 11 říj 2018 16:35 »
    1 Příspěvků
    3192 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Pavel-aaa
    04 bře 2019 07:21