Už je to asi 10 let co jsme jeli na zájezd autobusem do zahraničí. Jela s námi i baby a nikdo jsme netušili že celý zájezd má u sebe plechovku s řízkama a čabajkama. Bylo po cestě 35 stupňů a ona to měla dva dny v tašce. Když si šli ostatní v zahraničí koupit jídlo, baby prohlásila že nebudeme zbytečně utrácet a vytáhla tento hliníkový box plný opocených čabajek a okoralých řízků. Jen jsem se zmínil zdali si také nezajdeme na jídlo do restaurace a už jsem držel v ruce jednu klobásu. Dodnes vidím jak v tom teple z ní kapal tuk. Baby prohlásila, nekecej a koukej to sežrat. Při konzumaci jsem cítil podivný zápach a maso se mi zdálo už trochu zelené. Ale neodmlouval jsem. Než jsme se ubytovali na hotelu už jsem cítil svírání v břiše a pocity na zvracení. Tři dny jsem zvracel v kuse a bylo to šílené. Myslel jsem že to nepřežiju. Takže jsem si dovolenou vůbec neužil, zatímco ostatní se koupali v moři tak já jsem zvracel do záchodu.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Invia.cz
a proto je doporučuji.
Koukej sežrat tu klobásu když se s tím táhnu
Re: Koukej sežrat tu klobásu když se s tím táhnu
To jsou klasický Češi, protože si berou na dovolenou zásoby jídla jako kdyby tam měli být o hladu. Já to nedělám.
Re: Koukej sežrat tu klobásu když se s tím táhnu
Hlavně že jsme se nažrali těch oschlých řízků z domova .
Úplně si dokážu to babičku představit, bylo to u nás podobné. Naši táhli kromě řízků a čabajek ještě krabici se zeleninou.
Nemůžeme jim to ale vyčítat protože to samozřejmě mysleli dobře aby jsme neměli hlad.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Invia.cz a proto je doporučuji.
Nemůžeme jim to ale vyčítat protože to samozřejmě mysleli dobře aby jsme neměli hlad.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Invia.cz a proto je doporučuji.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 1 Příspěvků
- 1908 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Matěj Trdelka
03 říj 2018 18:01
-
- 2 Příspěvků
- 2015 Zobrazení