Tereza

Koukej sežrat tu klobásu když se s tím táhnu

• Odpovědět

Nový příspěvekod Tereza » 01 úno 2019 23:18

Už je to asi 10 let co jsme jeli na zájezd autobusem do zahraničí. Jela s námi i baby a nikdo jsme netušili že celý zájezd má u sebe plechovku s řízkama a čabajkama. Bylo po cestě 35 stupňů a ona to měla dva dny v tašce. Když si šli ostatní v zahraničí koupit jídlo, baby prohlásila že nebudeme zbytečně utrácet a vytáhla tento hliníkový box plný opocených čabajek a okoralých řízků. Jen jsem se zmínil zdali si také nezajdeme na jídlo do restaurace a už jsem držel v ruce jednu klobásu. Dodnes vidím jak v tom teple z ní kapal tuk. Baby prohlásila, nekecej a koukej to sežrat. Při konzumaci jsem cítil podivný zápach a maso se mi zdálo už trochu zelené. Ale neodmlouval jsem. Než jsme se ubytovali na hotelu už jsem cítil svírání v břiše a pocity na zvracení. Tři dny jsem zvracel v kuse a bylo to šílené. Myslel jsem že to nepřežiju. Takže jsem si dovolenou vůbec neužil, zatímco ostatní se koupali v moři tak já jsem zvracel do záchodu.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Invia.cz a proto je doporučuji.