- Matěj Trdelka
- Příspěvků 1120
- Registrován 06 čer 2017 11:20
Jak uvařit jemné a šťavnaté játra nebo ledvinky
Vnitřnosti jako játra nebo ledvinky před přípravou naložte asi na dvě hodiny do mléka. Budou obzvláště jemné a šťavnaté.
-
- Podobná témata
- Příspěvků
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Příspěvků
- 3121 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Láďa Hruška
05 lis 2018 17:19
-
- 0 Příspěvků
- 1970 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Sova
07 říj 2018 19:27
-
- 0 Příspěvků
- 2059 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Einstein
03 říj 2018 15:31
-
- 0 Příspěvků
- 1681 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Sandra
08 říj 2018 08:38