Radka

Zdravestravovani.cz zkušenosti?

• Odpovědět

Nový příspěvekod Radka » 15 čer 2023 16:09

Ahoj, chtěla bych nějaké to kilčo zhubnout a celkem mě zaujala krabičková dieta od Zdravého stravování, mají tam zajímavé programy co se jídel týká. Docela se hýbu a jsem aktivní, chtěla bych zhubnout zdravě a ne nijak drasticky, přijde mi, že když si vezmu tu nejnižší, tak budu hladová, ale za to brzy hubená. Chtěla bych vědět jaké máte zkušenosti a můžete mi poradit jak jste vybírali vy, díky.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz. a proto je doporučuji.

Alena
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Alena » 19 čer 2023 19:14

Zdravím, mám krabičkovou dietu od nich a s výběrem mi radila nutriční poradkyně, abych měla dostatečný příjem a neměla hlad popřípadě abych neměla deficit příjmu kilojoulů pro správné hubnutí.

Radka
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Radka » 21 čer 2023 13:57

A nutriční poradkyni jsi sehnala kde?

Alena
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Alena » 28 čer 2023 11:25

Na stránkách Zdravé stravování mají nutriční poradenství, taky jsem si nebyla jistá kolik kilojoulů mám mít a s tím mi právě poradila.

Janka
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Janka » 29 čer 2023 13:56

Já mám chytrou váhu a sama si dokážu odhadnout kolik mám mít příjem kilojoulů za den a hubnu.

Lucka
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Lucka » 03 črc 2023 09:33

Mají tam dotazník, který vyplníš a kJ to spočítá za tebe, nic složitého, chce to jen lépe číst :-) mám jídelníček Fit druhý měsíc a můžu doporučit - velikosti porcí a složení jídel je za mě naprosto vyhovující. Nechávám si vozit jídlo do práce, tak vím, že je vše čerstvé a mám co jíst. :-y

Inka
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Inka » 11 črc 2023 13:59

Holky, já mám krabičky ze Zdravého stravování i s přítelem a každý máme jiný program - já pro zdraví a on fit, jídla jsou chutná a pestrá. Chtěla jsem zhubnout do svatebních šatů a přítel doladit formu, aby mu to na fotkách taky slušelo :) Mám díky 2měsíční dietě s krabičkama - 7,5 kg. Funguje to skvěle i se tak cítím. :-y

Martina
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Martina » 25 črc 2023 15:22

S krabičkovou dietou Zdravé stravování mám dobrou zkušenost, podařilo se mi zhubnout a dlouhodobě mám váhu ustálenou. Jídla jsou chutná a pestrá, mám jídelníček Pro zdraví a měnit nebudu, vyhovuje mi i dovoz domů.

Šárka
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Šárka » 08 srp 2023 12:28

Ahoj, já si dietu ze Zdravého stravování zvolila právě proto, že to právě není nic drastického. Pozvolna jsem hubla a když se k tomu člověk hýbe, tak to je to nej co pro sebe můžeš udělat. Jsem aktivní a proto jsem si zvolila stravování Fit+ . Po dovolené jsem si objednala Detox, protože na dovči jsem se moc zpátky s jídlem a drinky nedržela, tak jsem se potřebovala zase nastartovat a očistit organismus. Oba dva stravovací programy jsou podle mě fajn. Pokud začínáš, tak bych doporučila Pro zdraví nebo Fit.

Irma
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Irma » 17 srp 2023 18:14

Joo, to dobře znám po dovolené jsem přijela o tři kila těžší, ono jak člověk na dovolené chodí jen v plavkách a volných šatech a jí co ho napadne, pak se vrátí domů a musí do práce v uplé sukni a kdy se mi přes okraj sukně přehouplo břicho a boky, tak jsem si uvědomila, že takto nemůžu mezi lidi. :shock: S krabičkovou dietou jsem měla již v minulosti dobré zkušenosti, tak jsem na shození přebytečných kil z dovolené vsadila na tuto osvědčenou metodu, která u mě funguje. Objednala jsem od Zdravého stravování program Keto a s přebytečnými kily jsem rychle zatočila a ani to nebylo velké trápení. :-y

Milena
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Milena » 25 srp 2023 12:10

Podle mě na váhu zabírá jen změna životního stylu.

Sára
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Sára » 29 srp 2023 19:25

Krabičková dieta tě právě ke změně životního stylu přiměje nebo nasměruje. Jídelníček sestavuje profík, tak tělu dáš vše potřebné a tím se tělo očistí a nastartuje se hubnutí. Pak je to o tom, aby člověk nezvlčel a zdravé návyky si zafixoval. Já si prvně na očistu objednala ve Zdravém stravování program detox, ten jsem měla měsíc a pak jsem přešla na program pro zdraví. První týden očisty byl pro mě docela krušný, ale pak jak jsem si na to zvykla, jsem nepociťovala žádný problém. Cítím se skvěle jak po fyzické tak psychické stránce. ;)

Barbora
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Barbora » 12 zář 2023 10:50

Jsem tři měsíce po porodu a mám krabičkovou dietu program pro mámy, neskutečně mi to šetří čas a pomalu se i díky dobré stravě dávám dokupy. Kojím, takže jídla jsou takové planější, ale jinak velmi chutné. S rozvozákem jsme domluvení, že mi tašku s jídlem pověsí na kliku a napíše sms, protože většinou jezdí když se musím věnovat malému :) , tak jsme to vyřešili takto. Zatím váhu neřeším, ale pokud by mi poporodní kila zůstala, tak u Zdravého stravování zvolím některý z jejich programů na hubnutí, protože si myslím, že je důležité hubnout pomalu a ne nijak drasticky, aby pak nebyl jojo efekt.

Lilka
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Lilka » 19 zář 2023 10:42

Taky jsem vyzkoušela jojo efekt se ani po roce nedostavil. Na poporodní kila super dietka.

Jitka
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Jitka » 27 zář 2023 18:54

Jo zbavit se poporodních kil není nic jednoduchého, někomu to sice jde samo a dobře, ale pak je ta druhá skupina jako jsem byla já, kdy se ty kila držela a nechtěla se pustit. Rok po porodu už jsem se sebou musela něco udělat, nemohla jsem se na sebe ani podívat. Domluvila jsem si lekce cvičení u nás ve fitku s trenérem, abych to nešidila a ten mě právě navedl na krabičkovou dietu. U Zdravého stravování jsem objednala Fit+ 7tis a můžu říct, že po necelých třech měsících jsem měla postavu lepší než před porodem. Držím se tak už druhý rok na stejné váze bez jojo efektu a to sem tam i zhřeším něčím nezdravým.

Alii
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Alii » 05 říj 2023 13:51

Krabičkovou dietu si chystám sama podle knížky a musím přiznat, že je to celkem časově náročné na přípravu. Jinak hubnutí s tímto stravováním mi jde vcelku dobře.

Patricie
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Patricie » 11 říj 2023 08:28

To si teda raději nějakou částku připlatím, než abych trávila čas u kastrolů a chystáním. Ale chápu nadšence co se tím baví, a to já tedy nejsem, vaření mě upřímně otravuje. Jsem spokojená s tím, že mám přes týden jídlo pořešené dovozem od Zdravého stravování. Kvalitně a dobře se najím a na víkend kdy nemám tolik povinností vždy něco spáchám, abych jídlo připodobnila tomu co mi vozí a nepokazila si hubnoucí kúru.

Léňa
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Léňa » 26 říj 2023 21:37

Holky, na krabičkové dietě se mi před lety podařilo zhubnout celých 10 kg :-pa

Martina
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Martina » 06 lis 2023 21:31

Tak to já jsem teprve v půlce tohoto cíle, nicméně i tak jsem ráda, že snižování váhy jde bez kručení v břiše a smlouvání sama se sebou, že to dokážu. Mám za sebou první měsíc na krabičkové dietě u Zdravého stravování a hodlám v hubnoucím procesu pokračovat až do dosažení cíle desíti kil, pak budu sama se sebou spokojená.

Mirka
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Mirka » 21 lis 2023 18:22

Toto bych taky na tom podtrhla, že když chci zhubnout, tak to jde bez smlouvání sama se sebou :D úplně mě to vystihuje v mých předešlých pokusech zhubnout. Na krabičkách od zdravého stravování jde hubnutí dobře a co mi dělá radost je, že se kvalitně a dobře najím a vidím snižující se čísla na váze. -:-/

Jindřiška
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Jindřiška » 12 pro 2023 16:57

Tak snižující se váha dělá dobře každému, i já mám pozitivní zkušenost s krabičkami Zdravé stravování.

Marcela
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Marcela » 29 pro 2023 11:33

Martina napsal/a:    
Tak to já jsem teprve v půlce tohoto cíle, nicméně i tak jsem ráda, že snižování váhy jde bez kručení v břiše a smlouvání sama se sebou, že to dokážu. Mám za sebou první měsíc na krabičkové dietě u Zdravého stravování a hodlám v hubnoucím procesu pokračovat až do dosažení cíle desíti kil, pak budu sama se sebou spokojená.

Pravdou je, že krabičková dieta mi nenavodila pocit hladu nebo jak píšeš kručení v břiše, ono stačí jíst 5x denně a když si zvykneš na pravidelnost, tak není tak těžké držet dietu. Odebírala jsem krabičky u zdravého stravování program keto a nyní jsem na programu fit, kterým váhu udržuji.

Pipa
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Pipa » 04 led 2024 10:40

Jooo udržet váhu není nic jednoduchého, alespoň pro mě ne. Musím se držet s jídlem hodně zpátky.

Petra
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Petra » 17 led 2024 09:04

A proto si objednávám krabičky u Zdravého stravování kde mám jídlo připravený a nemusím přemýšlet co můžu a co ne.

Milka
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Milka » 31 led 2024 12:43

Jéé, to by se mi taky líbilo, mít jídlo připravený. Ale asi by mi stačil jen oběd a večeře.

Kovářka
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Kovářka » 07 úno 2024 21:59

Ikdyž jsem docela dost v pohybu, tak se mi nedaří zhubnout. Krabičkovou dietu jsem ještě nezkoušela a podle toho co tady čtu, tak by se mi to docela zamlouvalo. Asi divný dotaz, ty jídla vozí na jeden den nebo i na víc dní dopředu?

Lída
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Lída » 13 úno 2024 11:33

Zdravé stravování vozí krabičky na jeden den dopředu, asi bych ani nechtěla aby to bylo na více dní, protože už by to jídlo nemuselo vypadat moc dobře, takto máš jistotu, že je čerstvé. Mě to takto vyhovuje a neměnila bych.

Zina
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Zina » 27 úno 2024 13:23

Ano, proto jsem si krabičkovou dietu u nich zvolila i já. Sedí mi jejich systém doručování a jídlo mi chutná a působí čerstvě i když ho jím vlastně až další den od doručení. Už jsem si za tu dobu co odebírám tak zvykla, že bych změnu ani nechtěla.

Adéla
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Adéla » 19 bře 2024 18:47

Mám zdravé stravování od ledna a neměla jsem s dovezeným jídlem žádný problém, všechno mi zatím chutnalo, zvolila jsem program fit bez snídaně, protože mi nejde jíst hned ráno, jsem tak naučená už od mala.

Dana
  • Odpovědět

Nový příspěvekod Dana » 16 dub 2024 14:33

Zkušenost mám s krabičkami od Zdravého stravování docela dlouho, beru od nich obědy a večeře stravovací program Pro zdraví 7tisíc kJ přes třičtvrtě roku a neměnila bych. :-y

• Podobná témata
    Poslední příspěvek