- Matěj Trdelka
- Příspěvků 1120
- Registrován 06 čer 2017 11:20
Jak uvařit jemné a šťavnaté játra nebo ledvinky
Vnitřnosti jako játra nebo ledvinky před přípravou naložte asi na dvě hodiny do mléka. Budou obzvláště jemné a šťavnaté.
-
- Podobná témata
- Příspěvků
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Příspěvků
- 2567 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Pedro
31 pro 2018 21:59
-
- 0 Příspěvků
- 2225 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Matěj Trdelka
24 led 2019 13:43
-
- 0 Příspěvků
- 1940 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Paulie
09 říj 2018 13:53
-
- 1 Příspěvků
- 2293 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Matěj Trdelka
03 říj 2018 18:16
-
- 0 Příspěvků
- 2401 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Einstein
15 úno 2019 15:49